BILA JE ZVEZDA DEVEDESETIH I SVI SU UZDISALI ZA NJOM! Na vrhuncu karijere je nestala sa scene, a evo kako danas izgleda pevačica grupe Duck! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Jedne od najvećih hitova devedesetih godina, otpevala je upravo grupa Duck , čiji je sastavni deo bila i popularna Coka, odnosno Danica Bukilić.

Ona je zajedno sa Dačom, koji je bio na čelu popularne grupe, otpevala mnoge velike hitove, a tada su bili sastavni deo svake žurke. Njihovi hitovi, poput “Pedro“ ili “Nemoj Saša“, popularni su i dan danas i slušaju se među raznim generacijama, iako se popularna grupa davnih dana raspala.

Za dosta pevačica, tog vremena, se pričalo kako su samo otvaračice usta i da drugi pevaju umesto njih. Takva priča nije zaobišla ni članicu grupe i govorilo se da je umesto nje, pevala Marija Mihajlović, poznata po učešću u žiriju, nekadašnje popularne emisije “Tvoje lice zvuči poznato“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nesa_masser (@nesa_masser)

 

Coka, danas izgleda sasvim drugačije, mnogi je ne bi ni prepoznali, a ona danas radi kao poštanska službenica u jednoj beogradskoj opštini.

SVE JE BILO PRESKUPO! Ovo je dugo čuvana tajna Lepe Brene, evo šta je pevačica radila zbog besparice!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading