OGLASILA SE MILICA NAKON SKANDALA! Pevačica besna zbog sramnog ponašanja nepoznatog muškarca: To što sam žensko u kratkoj haljini, ne znači da ne zaslužujem poštovanje!
Foto: privatna arhiva

Na nastupu Milice Pavlović desio se manji incident kada je nepoznati mladić prišao bini i u više navrata pokušavao da snimi pevačicu ispod suknje, a njena reakcija je sve oduševila i podigla društvene mreže na noge. Sada se oglasila i Milica i iznela sve o neprijatnosti koju je doživela: 

OGLASILA SE MILICA NAKON SKANDALA! Pevačica besna zbog sramnog ponašanja nepoznatog muškarca: To što sam žensko u kratkoj haljini, ne znači da ne zaslužujem poštovanje!

Privatna arhiva

 

- Upozorila sam ga jednom! Upozorila sam ga po drugi put. Treći put sam reagovala! To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni, ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje. Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da “pokušaju da im se zavuku pod suknju” i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta. Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi “muškarci”. Jer, ovo je jedan vid seksualnog zlostavljanja na koje niko nema baš nikakvo pravo… I da, ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Ponovo bih bez razmišljanja uzela mobilni telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo, i pokažem takvim “muškarcima” da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu! Ako to uopšte mogu da razumeju i shvate!

Devojke, glavu gore, suprotstavite se ovakvim muškarcima i pokažite gde im je mesto! To što smo nežniji pol ne znači da smo osuđene da trpimo i tolerišemo ovakvo ponašanje
- napisala je popularna pevačica na svom Instagaram nalogu.

TO MI JE NAJGORA KAZNA! Đorđe David priznao šta mu najteže pada kod naslednice

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading