OTIŠLA NA REMONT! Kaća Grujić objavila fotku nakon zahvata, a niko ne veruje da se pevačica porodila pre samo mesec dana! (FOTO)
E stock

Katarina Grujić porodila se pre mesec dana i na svet donela ćerkicu kojoj je poznati par dao ime Katja, novopečena mama uživa u majčinstvu, a sada je dala sebi oduška i otišla malo da se opusti.

Naime, ona je podelila fotografiju na kojoj pozira sa doktorkom u jednoj poznatoj klinici za estetske zahvate.

OTIŠLA NA REMONT! Kaća Grujić objavila fotku nakon zahvata, a niko ne veruje da se pevačica porodila pre samo mesec dana! (FOTO)

Printscreen

 

- Konačno, posle duže pauze, kod moje najbolje, samo na "mic" - napisala je Katarina na pomenutoj mreži, ali nije otkrila šta je to uradila na sebi.

Komentari na račun izgleda poznate pevačice samo su se nizali, a mnogi ne mogu da veruju da se Kaća porodila pre samo mesec dana.

Podsetimo, prethodna godina je za Kaću bez sumnje bila najlepša, jer su u njoj ona i njen partner, Marko Gobeljić, svoju ljubav krunisali brakom, a posle par meseci postali su i roditelji male princeze. 

ZA DVA MESECA STIŽE PRINOVA! Sofija Milošević otvorila dušu i otkrila da želi tradicionalno ime za svog naslednika, a evo šta Luka kaže na to!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Emma

12.01.2022 09:36

Zamisli lepoticu od 20+ godina koja ne izlazi iz oridinacija estetskih hirurga itd.....