HAJDE DA PRAVIMO PARE ZAJEDNO! Barbara Bobak otkrila kako i gde je Darko zaprosio, kao i čega se najviše pribojavala!
Foto: Ataimages

Darko Lazić zaprosio je svoju devojku Barbaru Bobak, sa kojom je u vezi od proleća prošle godine, o čemu su oni juče obavestili javnost. Barbara i Darko već posle mesec dana veze počeli su da žive zajedno, a ubrzo im je postalo jasno da su jedno za drugo, te da će svoju ljubav ubrzo i krunisati brakom.

Pevač i pevačica, od kada su u ljubavi i nastupaju zajedno, pa su tako nedavno bili na turneji u Sjedinjenim Američkim Državama. Upravo tamo, par dana nakon dočeka Nove godine, Darko je odlučio da svoju izabranicu zaprosi, a ovom prilikom darivao joj je prsten optočen dijamantima.

Kako je izgledao sam čin prosidbe, Barbara Bobak otkrila je za gore pomenute medije.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Darko i ja smo šetali kroz jedan tržni centar u Americi i on mi je predložio, kada smo prošli pored zlatare da uđemo i pogledamo šta imaju. Kada smo ušli, samo mi je rekao: Biraj (smeh)! I ja sam izabrala, i to je to. Zna Darko da ja sam taj tip, da je kleknuo na kolena ili tome slično to bi mi već bilo presmešno, a ovo mi je bilo jako zanimljivo - kaže Barbara koja je zadovoljna što je Lazić nije zaprosio na neki od "kliše" načina.

- Molila sam Boga samo da me ne veri za Novu godinu, to mi je takav kliše... Molila sam se da me bar malo bolje poznaje i ispostavilo se da je tako - kaže nam Barbara koju smo potom upitali kako njeni roditelji i Darkova majka reaguju na ove lepe vesti.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pa super su svi reagovali, to se od nas i očekivalo. Odavno već pričamo da ćemo se venčati, tako da veridba nikoga nije posebno iznenadila - kaže Bobakova i dodaje da nije sumnjala ni u jednom trenutku šta će odgovoriti folkeru na čuveno pitanje, iako su relativno kratko u ljubavnoj vezi.

- Ne plaši me sve to. Počeli smo da živimo zajedno nakon samo mesec dana zabavljanja i sve je to normalan jedan tok, kada s nekim prosto znaš da je to to i kraj priče, nema tu šta više da se čeka i odlaže. Hajde da se spajamo i da pravimo pare zajedno - kaže Barbara kroz smeh, evidentno srećna.

Podsetimo, Darko i Barbara su ranije u više navrata isticali kako su se pronašli te da će do venčanja i svadbe sigurno doći i to već kroz nekoliko meseci, a nedavno su odredili i datum - mesec maj.

Printscreen

 

-  Ako sve bude kako treba, krajem maja ženim se Barbarom, sve je već zakazano! Taj termin smo izabrali jer će biti lepo vreme i moći će da se slavi na otvorenom. Veselje će biti tokom nedelje, jer mi pevači vikendom radimo - rekao je Darko nedavno za Srpski Telegraf i dodao da će svadbeno veselje trajati dva dana.

- Prvog dana ćemo slaviti u restoranu, a sutradan u šatoru ispred koga ćemo peći vola. Ma ima sve da se ljulja, jednom se ženi Darko Lazić. Pardon, dvaput - zaključio je.

Inače, Darko Lazić bio je u braku sa Anom Sević iz kojeg je dobio ćerkicu Lorenu, dok je potom iz vanbračne zajednice sa Marinom Gagić dobio sina Alekseja.

NE ŽELI DA ZABORAVI ODAKLE POTIČE! Ovako izgleda porodična kuća Žike Šarenice, a prizor je sve šokirao! (FOTO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading