NA RAČUN MU NEDELJAMA NE LEŽE NOVAC Baka Prase pomaže svom ocu svešteniku, a nakon raskida odlučio se na sledeći korak!
Foto: Youtube/Printscreen

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, pronašao je uz pomoć svog oca sveštenika novo zanimanje. On je postao pomoćnik tati u Amsterdamu, koji pripada Zapadnoevropskoj eparhiji SPC, međutim čini se da nije bio zadovoljan svojim novim poslom, pa se ubrzo vratio u Beograd.

Kako mu je teško pala osuda javnosti, kao i svakodnevne pretnje koje je dobijao zbog smrti jutjuberke i influenserke Kristine Kike Đukić, on se preselio kod roditelja u Holandiju.

Inače, već nedeljama na njegov račun ne leže novac od Jutjuba i sponzorstva, koja su mu redom otkazana, pa je zamolio za pomoć svog oca Nenada, koji već nekoliko godina živi u Amsterdamu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Pošto je shvatio da mu, osim snimanja, ne ide ništa drugo od ruke, a kako je život u Amsterdamu prilično skup, njegov otac mu je predložio da postane njegov pomoćnik u obavljanju svakodnevnih parohijskih obaveza koje on ima: osvećenje slavske vodice, pomagaće mu u pevanju za pevnicom kad on služi liturgiju, kao i na krštenjima, venčanjima i sahranama.

Kako piše "Kurir" za ova "poslušanja" dobijao je i finansijsku nadoknadu od 20 do 50 evra, u zavisnosti od toga koji je čin u pitanju, ali i od osobe koja mu daje novac, jer tarife za ove vrsta obreda, kada je pomoćnik u pitanju, zvanično ne postoje.

Međutim, čini se da Ilić nije preterano bio zadovoljan novim zanimanjem, pa se ponovo vratio u Beograd. On je pratiocima saopštio da je raskinuo sa Anjom Blagojević i da će u nekom trenutku ponovo početi da snima videe.

DOLAZI NA ŠTAKAMA I VEOMA JE... Progovorili korisnici dobrotvorne kuhinje u kojoj se hrani naša poznata glumica i otkrili kakva je ona zapravo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dmb1401

18.01.2022 19:52

Upisi teologiju i kreni nekim pravim putem😇,ovaj put youtubera nije dobar😈