AKO TO NE PROMENIŠ, NEĆEMO VIŠE BITI ZAJEDNO! Luna Đogani ucenila Marka, a evo i zbog čega!
Foto: Printscreen/instagram

Bivši rijaliti učesnici, Marko Miljković i Luna Đogani se redovno oglašavaju na društvenim mrežama i obaveštavaju fanove o događajima iz zajedničkog života, međutim izgleda da ipak nije sve tako bajno kao što deluje.

Luna Đogani i Marko Miljković ne kriju da uživaju u porodičnom životu u danima praznika, pa tako sve vreme provode u svom toplom domu sa ćerkicom Miom, za koju su jako vezani. Ipak, Luna navodno nije toliko srećna, pa tako tera Marka da popravi jednu stvar, a tiče se njene porodice.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Jedina stvar koja Lunu muči je to što Marko čvrsto stoji iza svojih stavova, pa još uvek ne prašta neke situacije koje su mu priredili članovi njene porodice - objašnjava izvor gore pomenutog lista i dodaje:

- Ona je svesna da on ima principe od kojih ne odstupa, ali kako sada imaju dete i jako su srećni, to njegovo praštanje njenima jedina je karika koja nedostaje da budu potpuno srećni. Zamolila ga je da krene malo u crkvu, da počne da posti i da od monaha nauči kako da prašta. Čak mu je kroz šalu poručila: Ako to ne promeniš kod sebe, nećemo više biti zajedno - prepričava izvor.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- On joj je obećao da će dati sve od sebe da se promeni i zamolio je da mu samo da još malo vremena. Njega je ćerkica već dosta smekšala i nije više onako grub kakav je umeo da bude, tako da mu zaista malo fali da oprosti svima i da konačno svi budu srećna i velika porodica - završava priču izvor. 

BILA JE ŽRTVA BRUTALNOG SILOVANJA! Otkriveni stravični detalji iz privatnog života pokojne glumice Mire Furlan: Snošaj je trajao nekoliko minuta!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Beli

10.01.2022 18:05

Zanimanje im je ,,Bivši rijaliti učesnici", JBG-a gde ovo vodi, najverovatnije u propast!!! Džabolebonje, na starinsko-srpskom jeziku!! 😵🥴🥵🤔

Eva

10.01.2022 19:11

@Beli - Ti si u kanalu odavno,izgleda mi,i ostani u tom kanalu pa nastavi da komentarise Lunu i Marka,hahaha.