DA LI STE JE ZABORAVILI?! Ova pevačica je nekada važila za kraljicu splavova, onda je odlučila da se povuče sa javne scene, a evo kako danas izgleda (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Danijela Vranić (46) od strane publike proglašena je za "kraljicu splavova" jer je gotovo svakog dana imala zakazane nastupe po beogradskim splavovima u jeku popularnosti. Međutim, od kada se povukla iz javnosti i preselila u malo mesto nadomak Šapca - gde je inače rođena, javnost sve do danas nije imala prilike da vidi kako sada izgleda nekada popularna pevačica.

Ogromnu pažnju javnosti izazvala je 2006. godine kada je objavila album pod nazivom "Da ne vidi ona“, a muzički znalci predviđali su joj veliku i blistavu karijeru. Ređali su se potom hitovi, a Danijela je uživala u popularnosti.

Međutim, vrlo brzo počeli su da je prate brojni skandali kojih je bilo sve više, te je tako dobila još jedan epitet - "kraljica skandala".

U fokusu javnosti našla se 2012. godine kada su tabloidi objavili da ju je policija jurila po Beogradu, a zatim i zaustavila zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Navodno je tada imala 1.84 promila alkohola u krvi.

Potom su je povezivali sa brojnim moćnicima sa druge strane zakona, a ljubavna veza sa folkerom Acom Lukasom ostala je upamćena po brojnim teškim scenama.

Godine 2016. pevačica se potom potpuno povukla sa javne scene, a njeno poslednje pojavljivanje u javnosti bilo je iste godine u nekoliko domaćih emisija, dok je poslednje fotografije na svom Instagramu objavila tokom 2018. godine.

Krajem decembra ove godine jedan muzičar objavio je fotografiju sa Danijelom kako sede u jednom restoranu u Srbiji. Ono što se može primetiti jeste da se pevačica nije mnogo promenila.

PEVAČICA POKAZALA NOVOG DEČKA! Muž je izbacio na ulicu, prevario sa prostitutkom, a Selma Bajrami sada konačno uživa u ljubavi! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading