ŠIRIMO SAMO LJUBAV, SVE JE OPROŠTENO! Ceca i Anastasija poslale snažnu poruku za Božić i otkrile koji običaji se najviše poštuju u domu Ražnatovića!
Promo

Ceca i Anastasija Ražnatović više ne žive pod istim krovom, ali najradosniji praznik provode zajedno.

Naime, najveća balkanska zvezda i njena naslednica pističu da će u vili u Ljutice Bogdana ove godine okupite sve članove porodice Ražnatović.

Volim Božić jer na taj praznik postoji posebna tradicija, koja se dugi niz godina poštuje u našoj kući. Prošle godine smo sa unukom Željkom prvi put palili badnjak, a tako ćemo i ove. Veljko je bio položajnik jer je živeo u Titelu, a sada je u Beogradu, pa ćemo videti ko će to uraditi ovaj put - priča Ceca za Informer.

Printscreen

 

Anastasija kaže da se često viđa s majkom, iako se odselila iz porodične kuće i već neko vreme živi sa dečkom Đorđem Kuljićem:

- Viđamo se sigurno pet puta nedeljno, stalno pijemo kafu. Trenutno je najviše zanima moja karijera, pa često pričamo samo o poslu i novim pesmama. Ona je prava biznis žena i moja najveća podrška. Smišlja i ona šta će, planira i taj čuveni koncert na Ušću! - ističe Anastasija.

Njena ćerka dodaje da u njihovoj kući tog dana sve pršti od ljubavi:

- Oseća se velika ljubav u vazduhu, to nam je jedan od omiljenih praznika. I ove godine biće mnogo smeha, veselja, lepe i pozitivne energije - dodaje ona.

Ceca kaže da svake godine posti i da joj je to postala rutina.

Postim svaki post, a na ponoćnoj liturgiji se pričestim. Uvek se trudim da oprostim ljudima, ali ako shvatim da neki to koriste, onda se drugačije ophodim. Jednostavno se udaljim od njih, ne želim da budu u mojoj blizini - priča Ceca, a Anastasija dodaje da i ona posti:

Jedem posno s užitkom! Pomalo je teško jer je jednolična hrana, ali to radim jer se lepo osećam. Najviše jedem posne paštete i ajvar - dodaje Cecina ćerka.

ATA Images

 

Za Božić će Ražnatovići imati bogatu gozbu, za koju je zadužena Cecina sestra Lidija.

- Ona najbolje sprema trpezu sa našim tradicionalnim jelima. Mi sa juga volimo da to bude lepa i bogata trpeza. Lidija je zadužena i za spremanje česnice, a ja obično nadgledam u kom delu je stavila novac. Prošle godine novčić je izvukao Željko, verujem da će tako biti i ove - završava priču Ceca.

SIVA KAPULJAČA I MASKA DA JE NE PREPOZNAJU! Ceca se pričestila u Hramu, u prvim redovima je bila i najpoznatija porodica u Srbiji, a stigao je i on!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading