BOŽIĆ JE PRILIKA DA OKUPIM CELU PORODICU! Saša Matić za Alo! priznao da se raduje najradosnijem hrišćanskom prazniku, a onda otkrio ko mesi pogaču!
Promo

Muzička legenda i jedan od trenutno najpopularnijih pevača Saša Matić 2021. godinu završio je i više nego uspešno. Novim albumom oduševio je publiku, a gotovo svaka pesma postala je hit. U razgovoru za Alo! pevač otkriva kako provodi Božić i priznajte da ga u 2022. tek očekuju veliki projekti.

Kako se u vašoj porodici proslavlja Božić i ko se najviše veseli najradosnijem hrišćanskom prazniku?

- Dok su devojčice bile male, one su se najviše radovale, a danas sam to ja, jer je Božić prilika da se svi zajedno okupimo. Moj tempo života je takav da šest dana u nedelji radim, a tu su konstantni nastupi i putovanja, te nemam često prilike da budem s decom. Što se tiče tradicije, ne razlikuje se mnogo od onoga kako slavi većina porodica. Poštujemo tradiciju i time sam učio ćerke od malih nogu.

Ko mesi pogaču i ko je zadužen za božićnu trpezu?

- Moja supruga, a poslednjih godina joj pomažu ćerke u tome. Naša trpeza je tradicionalna, ima svega.

Bez čega se Božić u vašem domu ne može zamisliti?

- Bez česnice.

BOŽIĆ JE PRILIKA DA OKUPIM CELU PORODICU! Saša Matić za Alo! priznao da se raduje najradosnijem hrišćanskom prazniku, a onda otkrio ko mesi pogaču!

Privatna arhiva

 

Ko ima najviše sreće s pronalaženjem novčića u pogači?

- Moja supruga je imala uvek više sreće od mene, ali dešavalo se da nekada i ja izvučem.

Gde nabavljate badnjak?

- Zavisi od godine do godine, nekada su nam kumovi donosili iz šume, jer oni ujutru idu po badnjak, a nekad smo kupovali na pijaci.

Da li uspevate da ispoštujete sve običaje vezane za Božić?

- Trudimo se, a verujem da uspevamo u tome. Sećam se da smo brat i ja kao deca išli kod bake, kao položajnici. Jedino je bila muka što u to vreme nije bio raspusta za praznike, pa smo morali baš rano da ustanemo i da prvo odemo do bake, pa onda u školu na časove. Ustajali smo u šest umesto u pola osam. Bilo je baš veselo.

Da li praktikujete da ovaj praznik provedete sami sa svojom porodicom ili više volite da ga proslavite s prijateljima, kumovima...?

- Badnji dan provodim s porodicom, a Božić s prijateljima i porodicom. Tokom dana smo porodično kod kuće na ručku, a uveče nam obično dolaze kumovi i prijatelji. Međusobno razmenjujemo poklone i prisećamo se brojnih momenata iz prethodnih godina. Volim vreme praznika, uživam u njima i uvek im se iznova radujem.

RODIĆE MU BEBU U 55. GODINI! Šok intervju Slađe i Đanija, otkrili kakav spektakl spremaju za sinove, a onda progovorili o temi o kojoj bruji Srbija!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading