OVO JEDE LEPA BRENA! Pevačica navukla Bobu na zdravu hranu, ovo jedu za doručak, ručak i večeru!
E-stock

Lepa Brena kaže da mesecima nije okusila ništa slatko i masno! Pevačica se tokom pandemije korona virusa potpuno okrenula zdravom načinu života, zato što je posle četiri decenije duge karijere konačno imala malo vremena za sebe.

Brena je otkrila kako je za kratko vreme uspela da skine višak kilograma.

- Potpuno sam se posvetila sebi, i to posle 40 godina. Nikada nisam imala pauzu dužu od mesec dana, pa nisam mogla da vodim računa o ishrani, jer često nisam bila kod kuće. Sada sam iskoristila priliku i da se odmorim, ali i da promenim ishranu - ispričala je Brena i otkriva šta je sve izbacila sa jelovnika.

OVO JEDE LEPA BRENA! Pevačica navukla Bobu na zdravu hranu, ovo jedu za doručak, ručak i večeru!

Printscreen

 

- Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osećam. Sve što spremam kuvam na vodi, bez kapi ulja. Uspela sam i Bobu da "navučem" na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada. Uspeo je da smrša, a i ja sam skinula tri kilograma, ali zbog moje visine mnogi misle da sam izgubila bar deset kilograma. Brena je nedavno bila sa suprugom Bobom Živojino vićem u Tajlandu, gde su nekoliko dana bili na strogom režimu.

- Na Puketu smo Boba i ja bili na detoksikaciji. Četiri dana smo jeli samo povrće za doručak, ručak i večeru. Osećala sam se odlično, imala sam puno energije. Baš sam zadovoljna! Osim zdrave ishrane, Brena je unela i neke druge novine u život.

OVO JEDE LEPA BRENA! Pevačica navukla Bobu na zdravu hranu, ovo jedu za doručak, ručak i večeru!

Foto: Alo/ilustracija

 

Pevačica je počela da vežba.

- Redovno treniram, i to mi baš prija. Nije mi toliko bitno kako ću izgledati koliko da se dobro osećam i budem poletna. Sada sam spremna za nove radne pobede. Jedva čekam ponovo da nastupam, a ove godine ću svima prezentovati i biznis koji sam pokrenula tokom pandemije, a kom će se najviše obradovati žene. Ovaj način života mi je pomogao da iznedrim neke nove ideje, koje sam pretočila u posao. „Resetovala" sam se i sada mogu ponovo da radim punom parom - rekla je Brena.

SEKA JE NA OVO DUGO ČEKALA! Radost u domu poznate pevačice, stigao dragoceni poklon!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading