HITNO SE OGLASILO MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA Ovo je istina o slučaju Olje Crnogorac!
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka i modna kreatorka Olja Crnogorac doživela je sinoć pravu dramu o kojoj je obavestila svoje pratioce na društvenoj mreži Tviter.

Prema Oljinim rečima, nju je uhodio suspendovani policajac, čije je ime objavila na Tviteru, a kada je njen brat prišao njenoj navodnoj uhodi, suspendovani policajac se pravio da ga ne vidi. 

Ovim povodom oglasilo se Ministarstvo unutrašnjih poslova.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da su netačni navodi Olje Crnogorac  koje je postavila na jednoj društvenoj mreži, a koje su pojedini mediji preneli, da je policija po njenoj prijavi uhapsila muškarca, za koga ona kaže da ju je pratio. Naime, ona policiji nije prijavila da ju je bilo ko pratio, već je njen brat prijavio da ga je jedan mušakrac kolima pratio 2. januara od Dobanovaca do Ulice kneza Miloša. Brzom i efikasnom akcijom, odmah po prijavi, policija je u Bulevaru kralja Aleksandra zaustavila vozilo i u službene prostorije dovela muškarca kod koga je pronađena motorola. Konsultovan je i tužilac koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.  Policija poziva građane da na društevnim mrežama ne objavljuju netačne i neproverene informacije, a da, ukoliko smatraju da im je bezbednost ugrožena, to odmah prijave policiji kako bi mogla pravovremeno da reaguje.

Olja se pratiocima obratila rečima:

- Čovek koji me je pratio sinoć je Z. V., suspendovani policajac, koji je bio u zatvoru tri godine. Pozvana je interventna i priveden je. Do roditeljske kuće me je pratio, posedovao motorolu kojom je očigledno nešto nekome javljao. Policija me nije zaštitila - napiasla je Olja i nastavila:

- Molim svakoga ko zna bilo šta o ovome čoveku da mi javi. Sad kad vraćam film, shvatam da mi je danima neko sedeo ispred stana u kolima, posmatrao, šta god. Nije čak ni zadržan jer po zakonu kažu da u ovoj zemlji je dozvoljeno da pratite nekoga. Sada ja pitam državu, vlast, policiju - da li treba da me neko ubije, raskomada, siluje da bi ste vi reagovali?

DANIMA SEDI ISPRED STANA! Olja Crnogorac tvrdi da je proganja suspendovani policajac!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading