DANIMA SEDI ISPRED STANA! Olja Crnogorac tvrdi da je proganja suspendovani policajac!
Printscreen

Voditeljka i modna kreatorka Olja Crnogorac doživela je sinoć pravu dramu o kojoj je obavestila svoje pratioce na društvenoj mreži Tviter.

Prema Oljinim rečima, nju je uhodio suspendovani policajac, čije je ime objavila na Tviteru, a kada je njen brat prišao njenoj navodnoj uhodi, suspendovani policajac se pravio da ga ne vidi.

DANIMA SEDI ISPRED STANA! Olja Crnogorac tvrdi da je proganja suspendovani policajac!

Printscreen

 

- Čovek koji me je pratio sinoć je Z. V., suspendovani policajac, koji je bio u zatvoru tri godine. Pozvana je interventna i priveden je. Do roditeljske kuće me je pratio, posedovao motorolu kojom je očigledno nešto nekome javljao. Policija me nije zaštitila - napiasla je Olja i nastavila:

- Molim svakoga ko zna bilo šta o ovome čoveku da mi javi. Sad kad vraćam film, shvatam da mi je danima neko sedeo ispred stana u kolima, posmatrao, šta god. Nije čak ni zadržan jer po zakonu kažu da u ovoj zemlji je dozvoljeno da pratite nekoga. Sada ja pitam državu, vlast, policiju - da li treba da me neko ubije, raskomada, siluje da bi ste vi reagovali?

- Parkirala auto ispred kuće. Ušla u kuću. On parkirao kuća do moje. Brat izlazi sa drugim autom. Moj “pratilac” garantovano permutuje da sam ja u kolima i kreće da prati mog brata. Brat to shvata tek na Novom Beogradu, izleće iz kola posle dva kruga na kružnom toku - navodi Olja i dodaje:

- I snima ga . Čovek ne reaguje. Koji čovek koji je čist reaguje ovako?" - napisala je Olja na Tviteru uz snimak čoveka koji ju je pratio.

SA NOVOM IZABRANICOM UŽIVA U MARBELJI! Đorđe Đoković i voditeljka podelili magičan prizor sa odmora!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading