LEA NE PATI ZBOG RAZVODA! Jovana Jeremić otvorila dušu: Voja ćerku viđa vikendom!
Foto: Youtube/Printscreen

Voditeljka „Novog jutra“ na „Pink“ televiziji Jovana Jeremić ističe da će 2021. godinu pamtiti po prelasku na istoimenu televiziju, kao i po razvodu od supruga Vojislava Miloševića koji se dogodio krajem godine.

Da li i dalje živite u zajedničkom stanu?

- Nas dvoje ne živimo u zajedničkom stanu već nekoliko meseci. Razdvojili smo se u potpunosti.

LEA NE PATI ZBOG RAZVODA! Jovana Jeremić otvorila dušu: Voja ćerku viđa vikendom!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Da li imate u planu da se sa ćerkom Leom preselite u novi stan koji ste kupili?

- Nekretnina koju sam kupila biće gotova u januaru. Dvoumim se da li ću živeti u tom stanu, jer je na Mirijevu, a meni su obaveze skoncentrisane na centar grada.

Na koji način ste Voja i Vi ćerki Lei objasnili da se razvodite?

- Lea je još uvek mala da bi znala da se roditelji razvode, što je i dobro za nju. Voja je redovno viđa, vikendima je čuva, kao i kad god treba. Imamo fenomenalan odnos kao supružnici.

Kakvog biste muškarca voleli da imate pored sebe?

- Uz mene ide jedan kompletan muškarac, baja u svakom smislu te reči. Neću žuriti sa odabirom svog partnera nakon razvoda. Trebaće mi vreme da, pre svega, razmotrim ponude i ocenim ko je taj čovek koji bi mogao da ide rame uz rame sa mnom, da bude moj oslonac i mirna luka. Moja odgovornost je sada veća, jer imam ćerku i ne smem da imam promašaje. Treba mi neko ko će voleti moje dete kao svoje i apsolutno neće praviti razliku. Ja sam dete iz prvog braka svog supruga volela kao da je moje i kupovala podjednako kao i svom detetu. Nisam žena koja je sklona kombinacijama i malverzacijama. Za mene se zna da ne varam i da ne podležem bilo kojoj vrsti promiskuiteta. Kad budem imala partnera to će biti javno, sve drugo se ne računa i ne treba komentarisati.

LEA NE PATI ZBOG RAZVODA! Jovana Jeremić otvorila dušu: Voja ćerku viđa vikendom!

AleksandarNalbantjan/Alo!

 

Na koji način ćete provesti predstojeće praznike?

- Praznike ću provesti radno, jer su 31. decembar, kao i 1. i 2. januar rezervisani za „Novo vikend jutro“ pod parolom „od ove godine Nova godina se slavi ujutru i to radno“.

Šta Vam je najveća želja za 2022. godinu?

- Želja mi je da sretnem čoveka koji može da odgovori na moje normalne zahteve. Ostvarila sam se u svakom smislu i kao majka i kao TV lice. Sebe sam obezbedila, treba mi neko sa kim mogu da uživam, stvaram i pravim. Takav čovek može jedino biti moj partner. Tačnije, čovek koji neće biti partner Jovane Jeremić, nego kojem će Jovana Jeremić biti partnerka.

LEA NE PATI ZBOG RAZVODA! Jovana Jeremić otvorila dušu: Voja ćerku viđa vikendom!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kad pravim šou volim da preteram

Vikend jutro je jedno od najgledanijih i najkontroverznijih u regionu?

- Ja sam kontroverzna ličnost u svakom smislu i meni je to potpuno normalno, jednostavno živim takvim životom. Nemam problem sa tim. Privatno sam dosta povučenija i mirnija, dok sam u studiju šoumen. Ponašam se prirodno, ali kad pravim šou volim da preteram.

Šta biste poručili svim onim ljudima ili kolegama koji smatraju da “preterujete” u svojim TV nastupima i da to nije prikladno za jutarnji program?

- Takvim kolegama poručujem da gledaju sebe i svoje karijere koje su takve kakve jesu, jer su očigledno u poziciji da komentarišu jednu Jovanu Jeremić. Neka rade na sebi, neka postavljaju sebi ciljeve i neka se bore da jednog dana postanu Jovana Jeremić. Neka postanu najbolja verzija sebe, jer se ja samo takmičim sama sa sobom.

SARA DOBILA SALVU UVREDA! Pevačica priznaje: Osoba me je mesecima pratila i uhodila, pretili su mi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading