UDAJOM ĆU REŠITI SVE PROBLEME! Katarina Živković želi da stane na ludi kamen, progovorila o tome kako izgleda njen idealan muškarac!
Foto: Printscreen/instagram

Katarina Živković sumirala je turbulentnu 2021. godinu i otkrila kakve osobine mora da ima njen "princ na belom konju", koji komentari su joj "jadni", ali i progovorila o ponudi koja će vas iznenaditi!

Pevačica je na samom početku za gorepomenuti portal otkrila šta bi ona volela da izbriše iz sećanja iz godine za nama, ali i šta je naučila u njoj.

 

 

- Pa volela bih da je izbrisem totalno iz svog secanja ali s' obzirom da je to nemoguće svakako ću je pamtiti po svojoj novoj pesmi 'Bogat život, skupa kazna' koji sam nedavno objavila i koja je naišla na fenomenalne kritike i komentare. Svakako sam i dosta toga naučila u ovoj godini tačnije postala sam spremna na nepredvidive okolnosti koje mogu i koje nam se inače dešavaju i sa njima se sada mnogo lakše nosim nego u prethodnoj godini, mislim da me je ova godina ojačala - otkrila je Kaća na samom početku razgovora.

 

 

Kao i svaka poznata ličnost i Katarina se sureće sa negativnim komentarima na mrežama, ali kako kaže na njih ne reaguje, međutim za one koji se tiču njenog naglaska i rodnog grada Leskovca ističe da su "jadni".

- Susrećem se naravno kao i većina javnih ličnosti - najgori komentar ne postoji jer ih ne shvatam lično, te ljude koji me vređaju takođe ne poznajem jer uglavnom pišu sa lažnih profila. Svesna sam sebe i ne stidim se apsolutno ničega što sam u svom životu ili karijeri uradila, šta više ponosna sam na sve do sada što sam postigla. Čudni su mi da ne kažem jadni negativni komentari koji su vezani za moj grad odakle dolazim, za moj akcenat, mislim - pričamo o gradu, o geografskom području zašto neko ima uopšte potrebu da vređa i negativno komentariše na osnovu toga odakle ste. Eto, to mi nikada neće biti jasno - rekla je lepa pevačica i dodala da proste i vulgarne komentare momentalno blokiram.

 

 

Nedavno je otkrila da njena majka, ali i ona priželjkuje da se uda. Sada je otkrila kakve osobine mora da ime Kaćin "princ na belom konju":

- Meni je najbitnije da je taj neko dobar čovek i to je to, ostalo su finese. Što se udaje tiče samo o tome razmišljam i jedva čekam da se udam mislim da ću udajom rešiti sve svoje probleme, a i vama konačno sa rasporeda skinula pitanje koje mi iz godine u godinu neumorno postavljate.

JOVANI JEREMIC ISPALA BRADAVICA?! Voditeljka fotografijom uzburkala drustvene mreze!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ljuba

03.01.2022 07:02

Lepa i dobra devojka, pevačica, samo tu gornju usnu da malo stanji. Ne stoji joj lepo i odvlači pažnju.