Tanja
Foto: Alo/E-stock

Prva ovogodišnja emisija „Amidži šou“ koja će se emitovati sutra uveče na TV Pink začinjena je ozbiljnim estradnim skandalom čije su glavne akterke pevačica Tanja Savić i voditeljka Jovana Jeremić.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, Savićeva je napustila snimanje šou-programa zbog ekstrovertne Jeremićeve, koja je ovaj put preterala s neprimerenim ponašanjem. Pored njih dve, u emisiji su gostovali i predsednik Savezne skupštine Srbije Ivica Dačić i doktor Branimir Nestorović.

Kako navodi izvor Alo!, snimanje emisije je krenulo kao i inače, ali je Tanja u jednom trenutku bukvalno nestala.

ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Tanja Savić pobegla od Jovane Jeremić, pevačica nije mogla da podnese voditeljkino neprimereno ponašanje!

Foto: Ataimages

 

- Počelo je snimanje i atmosfera je bila fenomenalna. Nakon pola sata snimanja Tanja je izašla iz studija i saopštila organizatorima emisije da neće nastaviti, i to zbog ponašanja Jovane Jeremić - kaže izvor i dodaje:

- Tanja je ovako reagovala jer od Jovane nije mogla da dođe do reči. Kada je shvatila da ne može da se izbori sa Jovaninom potrebom da dominira u svakoj situaciji i da zbog njenog prekidanja i upadanja u reč nije mogla da odgovori skoro ni na jedno Ognjenovo pitanje, Savićeva je rešila da napusti studio i vrati se kući - rekao je izvor.

Istorija medijskog prepucavanja pevačice i voditeljke datira od trenutka kada je Jeremićeva javnost obavestila da je Tanja Savić u vezi s političarem Draškom Stanivukovićem. Činjenica je da je Tanji neprijatno zbog svega što je Jovana u javnosti izgovorila o njoj i Drašku, posebno jer je u nekoliko navrata naglašavala da zna mnogo detalja te veze i insistirala je na tome u intervjuima i tokom vođenja Jutarnjeg programa. Uprkos tome, ona je došla u emisiju i bila gošća Ognjena Amidžića.

ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Tanja Savić pobegla od Jovane Jeremić, pevačica nije mogla da podnese voditeljkino neprimereno ponašanje!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Zvali smo Tanju Savić, ali se pevačica do zaključenja ovog broja nije javljala.

Jeremićeva: Tanja ne može da se nosi sa mnom

Voditeljka Jovana Jeremić kaže da je Tanja Savić napustila emisiju jer joj je bilo dosadno i nije mogla da učestvuje u konverzaciji.

- Tanja je ustala dok sam odgovarala na pitanje, otišla u toalet i nije se vratila. Nisam ulazila u razloge njenog odlaska. Mislim da intelektualno nije mogla da se nosi sa Ivicom Dačićem, Branimirom Nestorovićem i sa mnom. Ona nema zajedničku temu sa nama i bilo joj je dosadno - rekla je voditeljka za Alo!.

U 2022. STAJU NA LUDI KAMEN?! Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić ove godine imaju razlog da se raduju doneće životne odluke?!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Miluca

03.01.2022 07:42

U pravu je Tanja. Ova jovana je bolesna, voli da dominira i da vodi glavnu reč. Vidim šta radi sa gostima u emisiji Vikend jutro. Ona je dobra za Mitrovica jer je i on nenormalan. Šta mu vredi onoliki uspeh, pesme i pronalasci dronova kad je sve dozvolio u Zadruzi 5. Ljudi se zgrožavaju prenosom sexa. Strašno i sramota.

ja

03.01.2022 07:56

U pravu je Tanja ko bi bio sa ovom ludom Jovanom.

sale

03.01.2022 08:43

Gospodja Jeremic ima previsoko misljenje o sebi i polako prelazi u kompleks vise vrednosti.Ovo je prvi gost njene emisije koji je napustio snimanje zbog njenog iskomplesiranog ponasanja a bice ih jos i sve vise!

gane

03.01.2022 08:48

ti nisi ni za ovcharnik a kamoli za tv.

Boban

03.01.2022 08:59

Jovana Jeremić je toliko nevaspitana, prosta i nepristojna, da njoj nije mesto ni u Zadruzi. Zamislite, poredi njen intelekt sa Nestorovićem ?! Jezivo.

Gtr

03.01.2022 09:28

Ova je bre neviđena budala, ona će vrlo brzo da napravi neku "nesreću"