NE ŽELIM DA IZAZIVAM LJUBOMORU U LJUDIMA Zlata Petrović otkrila kada su najveći honorari i da nikada nije tražila unapred novac!
Alo!/Rajko Ristić

Pevačica Zlata Petrović rešila je da pauzira sa nastupima, te će Novu godinu provesti u porodičnom raspoloženju i u društvu svoje prijateljice Goce Božinovske i njenog unuka Zorana kome će pevati dečje pesmice. 

– Neću nastupati, imala sam dve-tri ponude, ali pošto je situacija ovakva kakva je, sigurnije je da ne pevam. Doček proslavljam s Gocom i malim Zokijem u Surčinu. Opuštena varijanta u pidžamama, ništa lepše – rekla je Zlata za Objektiv, pa priznaje da je radila prethodnih godina punom parom, a sada je vreme da malo prikoči: 

– Nije mi falilo da budem slobodna. Radila sam 300 na sat, krajnje je vreme bilo da stanem malo. U poslednjih nekoliko godina dala sam sebi oduška, bila sam karakter i rekla sam: „Sada ćeš da radiš dva puta mesečno ili jednom u mesec dana.”

U susret novom odbrojavanju, Zlata se prisetila dočeka koji joj je ostao u posebnom sećanju.  

– Svi su lepi na svoj način. Najviše sam nastupala u Beču, možda sam i 20 godina zaredom pevala tamo za doček. Tamo me vole i znala sam da će mi biti super, bez obzira na novac – rekla je Zlata sa osmehom na licu, te istakla da nikad nije imala neprijatnih situacija tokom nastupa.

– Nevolja nevolju privlači. Dosta mojih kolega traži pare unapred, ja nikada nisam, i nisam ni imala problem. Ne privlačim takvu energiju – rekla je Zlata, koja istakla da je za nastup u novogodišnjoj noći najviše zarađivala: 

– Jeste tačno, ali svote o kojima se priča su nerealne. Ne volim da otkrivam sumu jer ne želim da izazivam ljubomoru u ljudima – naglasila je pevačica.

Novogodišnje turneje su joj ostale u najlepšem sećanju, što zbog atmosfere, dogodovština, ali i kolega sa kojima je putovala. 

– Stalno smo putovali za Novu godinu, Šaban, Džej, Sinan i još neki. Jednom je bio strašan kijamet i let nam se odlagao nekoliko sati. Svi su seli da popiju nešto, ja sam se izula i legla na klupicu, a Šaban mi je rekao: „Ne može tako, debela, na šta to liči.” Kada radim, ne pijem, i to stvarno razdvajam. Došlo vreme da poletimo, svi srećni, jurimo, a ja tražim čizme, nigde ih nema. Morali smo da izađemo napolje i išla sam bosa, srećom, nije bilo daleko, ali to nikada neću zaboraviti. Ulazim u avion i oni se svi smeju, a onda ih je Šaban izvadio odnekud. Mnogo sam ih volela – rekla je Zlata, koja je pretežno pevala na romskim svadbama.

NE ŽELIM DA IZAZIVAM LJUBOMORU U LJUDIMA Zlata Petrović otkrila kada su najveći honorari i da nikada nije tražila unapred novac!

Foto: ATA Images

 

– Bila je čast biti u užem odabiru na tim slavljima. Šaban, Džej, Jašar, Đani, Verica Šerifović, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, to je bila naša ekipa. Znali smo jedni druge u dušu, dovoljno je bilo da se pogledamo. Volela bih da se i mlađe generacije poštuju i vole kao mi - rekla je Zlata, a zatim progovorila zašto nema dečka.

– Klimaks je prirodno stanje, trenutno sam u njemu, to će da prođe još malo i ne mogu protiv sebe. Ne dajem se i verovatno zato povratne nema, ali spremam se da ga otpratim, pa će biti. Čekajte – rekla je Zlata kroz smeh, te je stavila tačku na navodnu vezu njenog sina Jovana i Nataše Rodić.

NE ŽELIM DA IZAZIVAM LJUBOMORU U LJUDIMA Zlata Petrović otkrila kada su najveći honorari i da nikada nije tražila unapred novac!

Foto: PrntScrn

 

– Kažu: „Otkačila Nataša Zlatinog sina”, a oni nikad nisu ni bili zajedno. Mi smo na neki način sa njima rod, viđamo se stalno, i to je divna porodica – rekla je pevačica i za kraj poželela svima puno ljubavi.

NIJE ZA SVAČIJE UŠI! Zorana Pavić ispričala anegdotu i izazvala šok kod publike, svi su je pitali jedno!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading