PREMA RASTI SAM BILA BLAGA, U AUTO MIŠE BANANE SAM SE ZALETELA Ana Nikolić progovorila o bivšima!
Foto: Estock

Ana Nikolić godinama je senzacija na muzičkoj sceni, što zbog svojih pesama, ali i zbog svog karaktera. Ona je u emsiji "Exkluzivno" progovorila o odnosu sa bivšim suprugom Rastom, a spomenula je i nekadašnjeg emotivnog partnera Mišu Bananu:

PREMA RASTI SAM BILA BLAGA, U AUTO MIŠE BANANE SAM SE ZALETELA Ana Nikolić progovorila o bivšima!

Foto: Alo.rs

 

 

- Prema Rasti sam imala milosti, baš zato što prema Miši Banani nisam, ovom sam izgrebala auto, onom sam se zaletela svojim autom u njegov. Ja ostavljam potpise i ruinirane aute, ne časopise. Treba noću do Vračara u pidžami dojuriti taksijem. Još uvek sam zvanično Đurić, i ostaću sve dok Tara ne promeni prezime - priča Ana Nikolić koja otkriva da njena ćerka Tara i dalje ne zna čime se ona bavi:

PREMA RASTI SAM BILA BLAGA, U AUTO MIŠE BANANE SAM SE ZALETELA Ana Nikolić progovorila o bivšima!

Foto: Alo.rs

 

 

- Tara zna da mama radi, ali ne zna šta. Ona obožava tatinu muziku, Nućija, a moju muziku joj ne puštam. Neću da joj podgrevam to, ne mora svaka devojčica da bude kao mama. Ne bih ja svom detetu to poželela - dodaja ona i tvrdi da nije od onih majki koje potenciraju priče o deci:

- Uvek su me najviše nervirale majke koje samo pričaju o deci, ja ne volim da pričam o detetu jer imam toliko toga da kažem o sebi - priča Ana.

Osvrnula se i na svoje psihoterapije, pa otkrila kako one izgledaju:

- Bila sam birana i uvek su me birali, a na psihoterapiji me uče da ja treba da biram, al bolje da ne biram - laže Ana.

Anu Nikolić ćemo 31. decembra videti u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, kada će kročiti na velelepno imanje ''Zadruge 5'' i zadrugarima darivati specijalne poklone.

- Znam da su svi bili iznenađeni mojom udajom, bilo je neobično i ludo, ali meni nije bilo čudno jer smo povezani duhom. On je jako sličan Marini Tucaković, preduhovito, pretalentovano i preinteligentno biće - zaključila je Nikolićeva o bivšem suprugu.

BONUS VIDEO:

JA NEMAM VIŠE RAZLOGA DA VOLIM Bekuta zapevala prvi put od Mrkine smrti, svi u sali zaplakali! 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading