PALI ME USPEH, NE NOVAC Tea Tairović ekskluzivno za Alo! otkriva kako su pokušali da je povrede! (VIDEO)
DejanBriza/Alo!

Skandale iz ove godine Tea Tairović ostavila je iza sebe i od njih napravila ogroman uspeh koji je krenuo najpre pesmom "Hajde", a  koja ju je vinula među zvezde. Tairovićeva sada za Alo! otkriva i koliko joj je bilo teško dok nije napravila uspeh i kako su mnogi samo prolazili pored nje:

- Uvek sam spremna za uspeh zato što dugo radim ovaj posao. Imala sam i stagnaciju, a bilo je i trenutaka kada su ljudi samo prolazili pored mene. Da mi se uspeh desio ranije, možda ne bih bila spremna, možda bi me sve to ponelo.

Da li su te poremetile afere koje se u poslednjih nekoliko meseci vezuju za tvoje ime?

- Ja sam jaka žena, nisu uspele da me povrede nebitne osobe i može da me povredi samo bliska osoba i neko do koga mi je stalo. I pre toga, ali i nakon toga ostala sam ista. Možda sam eventualno ravnodušnija na neke stvari.

PALI ME USPEH, NE NOVAC Tea Tairović ekskluzivno za Alo! otkriva kako su pokušali da je povrede! (VIDEO)

DejanBriza/Alo!

Kažu da si pevačica koja je najviše zaradila tokom 2021. Da li si uspela da prebrojiš bakšiš koji si dobila?

- Menadžer me često kritikuje, hoće da poludi kada mu kažem da mi pare nisu bitne. Ja ovaj posao radim iz ljubavi, ali i zbog slave, а ne zbog novca. Mene pali uspeh, tako da ja ne brojim novac.

Već duže si bez partnera. Da li ti to prija?

- Smatram da je odluka da budem sama najpametnija koju sam mogla da donesem. Tera me da se oslonim samo na sebe, a tada sam najjača.

Da li te je na tu odluku nateralo neko loše iskustvo iz prošlosti?

- U mom životu je bilo i zaljubljivanja i razočaranja, ali sam dugo u fazi da mi prija samoća. To je kao afrodizijak. Čovek koji je duže vreme sam počinje to da ceni.

PALI ME USPEH, NE NOVAC Tea Tairović ekskluzivno za Alo! otkriva kako su pokušali da je povrede! (VIDEO)

DejanBriza/Alo!

 

 

Čini se da si baš razočarana u muški rod. Zbog čega?

- Dosta je primera u mojoj okolini, ali i na estradi uopšte, da se muževi javnih ličnosti nakon ljubavi ženama svete na najgore moguće načine. Kako se prema njima ophode, šta u javnosti o njima govore, kako decu koriste za obračun... Meni je to jezivo. Treba voditi računa s kim spavaš i s kim praviš decu. Kako kažu, dok s nekim ne pojedeš džak brašna i džak soli, ne treba da stvaraš porodicu.

Tvoji roditelji su razvedeni. U kakvim si odnosima s ocem?

- Dosta se o deci razvedenih roditelja priča kao o oštećenima. Otac i te kako može i treba da bude prisutan u životu deteta. Oni se nisu slagali i razveli su se, ali su nakon razvoda počeli mnogo bolje da funkcionišu. Pre svega, kao prijatelji i kao moji roditelji. S ocem sam u odličnim odnosima. On je meni mušku figuru u životu uspešno predstavljao i nadomestio mi je gubitak, s obzirom na to da nismo živeli zajedno.

BONUS VIDEO:

JA NEMAM VIŠE RAZLOGA DA VOLIM Bekuta zapevala prvi put od Mrkine smrti, svi u sali zaplakali! (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading