EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE SA NASLEDNICIMA Tanja Savić za Alo! otkrila sve o dečku, problemima sa bivšim, a potom je obelodanila i jednu veliku tajnu!
Alo

Folk zvezda Tanja Savić konačno može da kaže da su svi problemi iza nje, uprkos tome što bivši muž i dalje pokušava da je degradira na sve moguće načine. Pevačica godinu završava u zagrljaju svoja dva sina Maksima i Đorđa koji su konačno u Srbiji pored majke, gde im je i mesto.

Kako nam je rekla, konačno je mirna i spokojna, i uveliko pravi planove za 2022. godinu.

- Radujem se novogodišnjim praznicima kao malo dete. Nadam se da će 2022. godina doneti mnoge lepe stvari i da neće biti kao prošla. Deca su presrećna zbog cele euforije oko praznika, zajedno smo okitili jelku i kupila sam im paketiće. Uskoro ćemo zajedno otići na jedan put, najverovatnije na neku planinu - počela je pevačica.

Alo

 

Pevačica priznaje da joj nije lako da uskladi privatne i poslovne obaveze, ali da je zahvalna bogu što su deca konačno sa njom. Kako nam je otkrila, ona još uvek ne može da se navikne na vreme u kojem odgaja svoje klince, ali se trudi da im udovolji.

- Deci što više dajete, ona su sve zahtevnija i nezahvalnija (smeh). Današnja deca su totalno drugačija od nas i vremena kada smo mi bili mali. Mi smo znali da budemo zadovoljni s onim što imamo, dok današnji klinci provode mnogo vremena na društvenim mrežama i sve im je dostupno. Trudim se da moji klinci budu skromni i zahvalni za ono što imaju. Učim ih da budu dobri ljudi, da ne lažu i da uvek budu iskreni - rekla je Tanja za Alo!.

Prošla godina za folk zvezdu bila je izuzetno teška.

- Istina je da mi je 2021. bila jako teška i tužna, ali sam na kraju izašla kao pobednik i zbog toga sam jako srećna. Samo da su mi deca živa i zdrava. Sinovi su se jako brzo navikli na život u Srbiji, ovde su odrasli, školovali su se... Imaju puno novih i starih drugara i pored toga imaju sve što im treba pored mene. Moram da priznam da mi nije lako, ipak su to dva dečaka koje treba da izvedem na pravi put, ali sam svesna borbe koju ću morati da vodim s njima tokom odrastanja. Stariji sin će uskoro da uđe u pubertet i verujem da me očekuju razne situacije. Hvala bogu, ja sam spremna na sve to, jaka sam strpljiva, a za moju decu ću sve da učinim - ističe ona.

Alo

 

- O mom ljubavnom životu se mnogo nagađa i piše, ali ja sam odlučila da ne pričam o tome, jer šta god da kažem, izvuče se iz konteksta, te mi je bolje da ćutim i posmatram. (smeh). Skoro dve godine sam sama i uživam u svojoj samoći i ne bih želela da mi to iko kvari. Ko god da se sad pojavi, to ne bi bilo dobro, jer ja sam napokon spoznala kod sebe šta znači biti slobodan i tek sad sam počela da živim i da nemam pritisak partnera. Ne bih volela da to ponovo doživim u bliskoj budućnosti. I dalje se nisam oporavila od cele situacije koja mi se desila i smatram da ću kada bude bilo pravo vreme biti spremna za novu ljubav. Ne znam kada će se to desiti, ali verujem da hoće, ja sam i dalje mlada - dodaje Tanja Savić.

POZIRALA NIKAD PROVOKATIVNIJA! Tea Tairović ekskluzivno za Alo! progovorila o privatnom životu i otkrila sve detalje: Gade mi se muškarci koji se svete!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading