KOD MENE MORAŠ DA IMAŠ STRATEGIJU OSVAJANJA Jovana Jeremić otkrila kakve muškarce voli, voditeljka priznala: Ja sam teška kategorija!
Foto: Printscreen/instagram

Popularna TV voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje da intrigira javnost mesecima unazad, otkako počela da vodi "Novo vikend jutro".

U gostima su joj bili kako obični ljudi, tako i najuticajniji državni zvaničnici, kao i ljudi iz sveta glume, sporta, estrade i drugih oblasti, a na pitanje da li joj se desilo da je neki gost možda pokušao da od nje dobije i nešto više od prijatnosti, Jovana kaže:

 

 

-  Možda me je i muvao neki gost, ali Jovana Jeremić je suvi profesionalac, nikada ne bih obratila pažnju na to. Onaj ko hoće da muva Jovanu Jeremić neće to raditi u studiju, nego će me pozvati na večeru kao pravi gospodin. A možda sam ja i primetila muvanje od strane gostiju, ali ja sam profesionalac, meni je posao na prvom mestu, van posla je druga situacija - kaže Jovana i dodaje:

 

 

- Ja sam privatno potpuno drugačija, mirna sam i povučena i u skladu sa tim, nijedan muškarac koji je vetropirastog karaktera ne bi mogao da prođe kod mene, kod mene moraš da imaš strategiju osvajanja, ja sam teška kategorija, sada pogotovo kada sam razvedena, sa detetom velika je odgovornost na meni, budući partner mora da bude mega car u svakom smislu.

Poslednji dan tekuće, kao i prva dva iduće godine Jovana će s provesti u studiju, zajedno sa milionima gledalaca koji će je pratiti kraj malih ekrana, a voditeljka ne krije da je zbog uspeha u svom poslu često na meti spletkarenja.

- Podmeću mi laži i afere, jer ću pokidati konkurenciju za vikend, ja sam teška kategorija - kaže Jovana.

NOVI ESTRADNI RAT! Ana Nikolić brutalno isprozivala Milija: Trčao je za teniskom lopticom tamo gde sam ja gazila štiklom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Miki

29.12.2021 18:11

Jovana, već si počela da nas nerviraš i smaraš. Sestro draga, pokri se ušima i malo ohladi. Da li si svesna da si naporna? Više neću gledati emisije koje vodiš. Bila si mi simpatična, ali svojim ponašanjem pred kamerama, svojim izjavama, staljinizma, blebetanjem... si mi postala teška za gledanje. Ljubi te čika Miki, dozovu se pameti!

XYZ

30.12.2021 09:59

Možda i ona, jadnica, ozdravi...mora redovno da uzima terapiju!

Jora

31.12.2021 02:31

Teska kategorija ludilaaaaaa sestro. Luda ko trifazna struja.