OVOJ LEPOTICI JE VIKI MILJKOVIĆ MAĆEHA Ovako izgleda Tašketova ćerka, a zbog ovoga nikada nije živela s pevačicom i svojim ocem!
Foto: Ataimages

Očevim stopama nije krenula ni Tašketova ćerka iz prvog braka, tridesetogodišnja Jelena, koja živi u Nemačkoj, gde je završila visoke škole, a prošle godine se i venčala. Muzika joj je, ipak, od malih nogu bila bliska.

OVOJ LEPOTICI JE VIKI MILJKOVIĆ MAĆEHA Ovako izgleda Tašketova ćerka, a zbog ovoga nikada nije živela s pevačicom i svojim ocem!

Alo

 

 

 

- Srećan sam što je moja ćerka, zajedno sa porodicom, u nemačkom gradu Karlsureu, otvorila etno-restoran u kome je na meniju hrana sa ovih prostora. Posebno me raduje što je baš u tom restoranu izložila harmoniku, na kojoj sam prvi put zasvirao - ispričao je jednom prilikom Taške.

- Jelena je od detinjstva pokazivala da je muzikalna, svirala je harmoniku i klavir, ali se opredelila za Ekonomski fakultet. Moja i Violetina želja bila je da završi fakultet i vrlo sam srećan što nas je poslušala. Osim moje haromonike, jedan zid restorana krasi i njena prva narodna nošnja u kojoj je igrala folklor. Lepa Jelena, koja je odrasla uz majku Gordanu, često je dolazila u Srbiju kod oca, čak i kada se drugi put oženio. Štaviše, Viki Miljković ne krije da joj je Tašketova ćerka izuzetno draga, ali i da su Jelena i Andrej izuzetno bliski. S obzirom na to da je sestra duplo starija od njega, nisu mogli zajedno da se igraju, ali je Jelena tu kad god zatreba pomoć oko škole.

- Maksimalno sam uključena u školske obaveze svog sina, koji pohađa privatnu školu, mada imam i pomoć Tašketove ćerke Jelene, koja je takođe nemački đak. Ona je preko „Vajbera“ njegova njaveća podrška kada je reč o domaćim zadacima - otkrila je Viki Miljković u intervjuu za "Hello".

- Jelena je divna osoba, puna samopouzdanja, uspešna i izuzetno mila i draga - kaže Viki, na čijem se profilu na „Instagramu“ mogu videti zajedničke fotografije iz provoda sa Tašketovom ćerkom iz prvog braka.

BONUS VIDEO:

HANA I JA IDEMO NA PSIHOTERAPIJU, DANILO JE NA IVICI DA PRISTANE Nataša Bekvalac progovorila o poseti psihologu, a onda spomenula Dačinu ženu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading