ANASTASTIJA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA O UDAJI Otkrila sve o odnosu sa dečkom, a ovo je Cecina velika strast!
Tanjug

Anastasija Ražnatović gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom otkrila sve detalje svog poslovnog, ali i privatnog života.

Kako je Anastastija zajedno sa svojom majkom, Svetlanom Cecom Ražnatović, učestovala u specijalnoj emisiji za spektakularni novogodišnji program televizije Pink, mlada pevačica prenela je utiske sa snimanja.

- Snimale smo nas dve i ranije zajedno, i kad sam bila mala, baš za Pink sam snimala. Bilo je vrlo intereasatno, snimile smo i duetsku pesmu i mislim da će gledaoci uživati u našem novom projektu - kaže Anastasija, pa dodaje:

ANASTASTIJA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA O UDAJI Otkrila sve o odnosu sa dečkom, a ovo je Cecina velika strast!

Promo

 

- Ni ona ni ja nismo nešto zahtevni, sa mnom je milina sarađivati, meni sve odgovara. Mama nikad nije bahata, lako je s njom raditi, tako da nije bilo problema. 

Ražantovićeva se osvrnula i na godinu za nama, pa priznala da je zadovoljna kako je ona protekla.

- Ova godina mi je bila savršena, sve što sam želela sam ostvarila. Izbacila sam dve pesme koje su super prošle kod publike, gde god sam se okrenula, čula sam: "Izvini..." I tako. Pokrenula sam i svoju kolekciju šminke, sa dečkom sam srećna, tako da sam stvarno zadvoljna ovom godinom - priznaje Anastasija, pa otkriva kako je živeti sa svojim partnerom:

ANASTASTIJA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA O UDAJI Otkrila sve o odnosu sa dečkom, a ovo je Cecina velika strast!

Foto: PrntScrn

 

- Lepo nam je, zanimljivo svakako, imamo neku našu intimu i taj stan smo sredili po našem ukusu. Tamo i provedem najviše vremena, stalno smo zajedno i stvarno sam zadovoljna. Bila je i mama kod nas, oduševljenja je enterijerom, samo me pita: "A gde si ovo kupila?" Nju to inače jako zanima, ne znam da li ste to znali, ali uvek smišlja šta će da renovira, stalno nešto izmišlja... Što se tiče našeg stana, mnogo joj se dopada - priča pevačica.

Ona kaže da otkako se odselila iz porodične kuće u Ljutice Bogdana, Ceca ipak nije sama.

- Veljko je tu sa Željkom i našom snajkom, nije ona sama. Ja sam malo kod mene, malo kod nje, viđamo se sigurno pet puta nedeljno, stalno pijemo kafu. Trenutno je najviše zanima trenutno moja karijera, pa često pričamo samo o poslu i novim pesmama. Ona je prava biznis žena i moja najveća podrška. Smišlja i ona šta će, planira se i to čuveno "Ušće", videćemo - priča Anastastija.

ANASTASTIJA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA O UDAJI Otkrila sve o odnosu sa dečkom, a ovo je Cecina velika strast!

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako joj se uskoro bliži godišnjica veze sa Đorđem Kuljićem, Anastasija kaže da je zaista srećna i ispunjena.

- Pet godina će nam biti u januaru, to je prilično dugo. Iskreno da kažem, jako se slabo svađamo, dosta se poklapamo po svemu, zato se tako dobro i slažemo. Kada se posvađamo, to su uglavnom neke sitnice, ništa veliko, kao i većina parova, to je sve sastavno jedne veze. Ne žurim uopšte da se udam, mlada sam, imam 23 godine... Ako se desi, super. Zamišljala sam kakvu ću haljinu nositi, ko će mi biti kuma, muž... Stalno sam kao mala živela u nekom svetu maštu, sve imam već u svojoj glavi, ali kad bude - biće. Ne žurimo ni on, ni ja - otkriva Ražnatovićeva.

CECA I BOGDAN DANAS IMAJU DOBAR RAZLOG ZA SLAVLJE Pevačica organizovala vatromet kakav se ne viđa, a razlog će vas oduševiti!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading