ISPRIČALA INTIMNE DETALJE IZ MIRKOVOG ŽIVOTA! Goca Božinovska kakvu do sada nismo znali, njeno mišljenje o Ceci će sve zapanjiti!
E-stock

Goca Božinovska uživa u odgajanju unuka, a u  intervjuu za pomenuti list otkrila je ko joj je najbolji prijatelj na estradi i zasto nije gledala Zvezde Granda otkako je Ceca Ražnatović u žiriju.

ISPRIČALA INTIMNE DETALJE IZ MIRKOVOG ŽIVOTA! Goca Božinovska kakvu do sada nismo znali, njeno mišljenje o Ceci će sve zapanjiti!

Printscreen

 

 

- Unuk mi je divna beba, bukvalo ga ne čuješ, samo se smeje ili spava. Celu noć spava, ne budi se, tako da je milina jedna sa njim. Sad krenuli zubići da rastu, pa imamo malo muka. Ja snajki i sinu uskočim ujutru, oni vole da spavaju, a ja pošto sam budna već od pola 7, nahranim ga, presvučem, igramo se, pa onda Mirko i Bojana kad ustanu, preuzmu ga sređenog. Nekad kad im dođu prijatelji, pa deca hoće da se opuste, pričaju, onda ga ja uzmem kod sebe. Ili ako idu negde, spuste ga kod mene. Imamo naše igrice, družimo se. Uigrana smo ekipa - rekla je Goca.

Kako je Mirku u braku, kažu da se skroz promenio? 

Mirko je super. Tako je fin, divan i muži otac. Ma, milina jedna. Gledam ga koliko je pažljiv i puno mi je srce.

Je l' ga i dalje saleću devojke?

Ma kakvi. Baš je posvećen porodici. Sad, da li je nekima ostao želja ili tiha patnja, to ne znam, ali ovako je fokusiran na kuću, ženu i dete. Pa, i kad je bio mlad, ako ima jednu devojku, samo je sa njom. Ne znam koliko da obigravaju oko njega. Ali, takav je bio, lavčina, drug, kavaljer, nije nikad bio stipsa, dobrica sa manirima i lako mu je bilo da osvoji devojku. Ali, to je sve prošlost.

Jel' vidiš sebe u žiriju "Zvezda Granda"?

Ranije sam baš gledala, otkako mi se unuk rodio, nešto i ne stižem. Mislim da bih bila dobro osveženje tamo. Sa Marijom i Viki imam isto razmišljanje i stav. Mada i Karleuša dok je bila i njeni stavovi su mi bili dobri baš. Nisam gledala otkako je Ceca je došla, ali smo dosta slične ovako, realne smo žene, pa verujem da ne bi bilo nesuglasica ni oko žiriranja, mada nikad se ne zna. To je rijaliti na drugi način. Narod voli svađe.

ZAJEDNO PROSLAVILE BOŽIĆ! Kolinda i Marijana Mateus ne skidaju osmeh sa lica!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading