DA LI ŽELITE HALJINE POZNATIH DAMA? Licitirajte od ponedeljka za Cecinu toaletu i postanite deo naše velike akcije!
Foto: Alo ilustracija/ATA

Alo Media System i Udruženje ,,Asocijacija mama Srbije“ pokrenuli su zajednički projekat za pomoć majkama kojima je ona najpotrebnija. U plemenitoj misiji učestvovale su poznate dame s domaće javne scene, a pridružile su se projektu donacijom svoje odeće, koja će biti prodata na licitaciji, a novac će biti preusmeren Sigurnoj kući u Beogradu.

DA LI ŽELITE HALJINE POZNATIH DAMA? Licitirajte od ponedeljka za Cecinu toaletu i postanite deo naše velike akcije!

Foto: Alo ilustracija/ATA

 

 

Praznici su doba ljubavi, darivanja, dani kada se podsećamo na ono što nam je najvažnije u životu, ali za neke je ovo period velike tuge i podsetnik na sve što im fali. Upravo je tada važno da pokažemo solidarnost, podršku, pružimo ruku i pomognemo, a koliko god zvučalo kao fraza - primamo samo ono što smo dali.

- Inicijativa koju smo pokrenuli ima samo samo jedan cilj - da vrati osmeh na lica majki koja su predugo bile pod velom tuge. Divne dame iz javnog života su nam u tome pomogle, doniravši svoju odeću koja će preko aukcije pružiti pomoć i podršku ženama u Sigurnoj kući onda kada im je najpotrebnije - kažu iz Udruženja ,,Asocijacija mama Srbije“.

Haljine Milice Pavlović, Svetlane Raznatović Cece, Sofije Milošević, Danijele Dimitrovske i Dijane Janković biće na aukciji od ponedeljka 27. 12. do 4. januara, kada će biti prosleđene osobama koje za njih ponude najviše.

 

Danijela Dimitrovska Amidžić je odlučila da za ovu aukciju donira prekrasnu šljokičastu haljinu, koju je nosila samo jednom na rođendanu svog sina.

Početna cena za svaku haljinu je 5.000 dinara, a u njima će oni koji ponude najviše uživati bilo tako što će ih nositi ili tako što će ih čuvati za uspomenu jer su pripadale omiljenoj zvezdi.

 

Sofija Milošević je za ovu priliku odlučila da donira haljinu iz svoje kolekcije.

Koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu Vesna Stanojević kaže je svaka pomoć važna i da kroz njihov sistem u Beogradu godišnje prođe oko 130 žena i isto toliko dece.

 

Svetlana Ražnatović odlučila je da donira elegantnu toaletu sa potpisom Meline Džinović.

Tužne priče i tragične sudbine koje bi kod mnogih izazvale očaj i rezigniranost Vesni i ostalim članovima tima daju dodatnu energiju da pomognu u tome da se životne nepravde isprave. Kako Vesna objašnjava, ulažu mnogo ljubavi i pažnje da se žene i deca smeštena kod njih osete kao da su u svom domu u kojem provode praznike. 

DA LI ŽELITE HALJINE POZNATIH DAMA? Licitirajte od ponedeljka za Cecinu toaletu i postanite deo naše velike akcije!

Media centar

 

 

- S obzirom na to da su praznici doba darivanja, iščekivanja i nadanja u bolje sutra, trudimo se da ženama i deci za novogodišnje i božićne praznike pružimo toplinu i sigurnost doma i mogućnost da se osete sigurno i zaštićeno. Praznici u sigurnim kućama se dočekuju s puno euforije, osmeha i pažnje koju nesebično pružamo svima, jer se tada svi osećamo kao jedna velika porodica - kaže Vesna, i dodaje da su tu, naravno, i jelke i svi ostali nezaobilazni praznični ukrasi, ističe ona.

 

 

Krug pomoći i podrške važan je u životima svih nas. A pomoć je uvek potrebna, svedoči Vesna.

- Ovakve akcije su nam jako važne i bitno je da se ponavljaju zarad onih kojima je pomoć najpotrebnija. Uz to, bitno je da ova tema postane društveno prihvatljivija, da se o njoj više priča - zaključuje Vesna.

 

Milica Pavlović odlučila je da donira haljinu koja može da se nosi u svim prilikama, i za izlazak i za posao.

 Aukcija preko Instagrama Alo!

Licitacija za haljine je krenula od ponedeljka 27. 12. i traje do 4. januara, a svi oni koji zaprate ili već prate Alo! nalog na Instagramu mogu da učestvuju.

 

Dijana Janković je izabrala da donira moćnu dugačku bordo haljinu.

Početna cena svake haljine je 5.000 dinara i pozivamo vas da se u velikom broju pridružite aukciji da bismo svi zajedno pomogli Sigurnoj ženskoj kući.

Očekujemo vaše ponude u komentarima na objavama na Instagramu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading