NOVA OPTUŽBA ZA NASILJE! Javila se još jedna bivša devojka, iznela jezive detalje iz veze sa reperom!
Printscreen

Nakon što je Nina Stojaković na Tviteru napisala da je reper Uroš Radivojević, poznatiji kao Numero, navodno zlostavljao njenu sestru Lidiju, oglasila se još jedna njegova bivša devojka.

Reč je o izvesnoj Ivoni, koja je na Tviteru podelila potresne objave u kojima je iznela strašne stvari koje je navodno doživljavala od strane Radivojevića.

NOVA OPTUŽBA ZA NASILJE! Javila se još jedna bivša devojka, iznela jezive detalje iz veze sa reperom!

Printscreen

 

Ivonine objave prenosimo u celosti: 

- Akonto objave Nine Stojaković i zlostavljanja njene sestre Lidije sa kojom je Uroš Radivojević bio u vezi, oglašavam se kao bivša devojka Uroša Radivojevića sa kojim sam bila pre Lidije u vezi, u trajanju od skoro dve godine, zvanično od decembra 2018. do januara 2020. sa prekidima - napisal je izvesna Ivona.

- Na žalost, moram apsolutno da stanem iza svakog napisanog Nininog slova, jer sam identičnu stvar doživela. Za to su znali njegovi najbliži prijatelji, jer sam im se obratila, kao i moji roditelji, moji prijatelji, policija i psihijatar. Kao posledice tog odnosa pretrpela sam anksiozni poremećaj, kao i panične napade bilo gde u javnosti, fizičke povrede, podlive, rascepane usne, resicu, gubitak kose i najgore od svega - sebe i svoje ličnosti - bivša devojka tvrdi da je doživela isto.

- Kao neko ko je zaljubljen u ljubav i život i mogu reći da sam večiti optimista i izuzetno jaka ličnost, našla sam se u mraku u kojem ni u najgorim snovima nisam mogla da zamislim. Bila sam najudaljenija od sebe ikada, svojih misli, akcija, potpuno nepoštovanje sebe i manjak samopouzdanja. Kako do toga dođe? Ova Ivona koja sam danas ne bi prepoznala tu istu od pre samo dve godine - piše ona. 

- Na žalost, spoj nesigurnosti je magnet za nekoga ko tu nesigurnost ima i sam, a kod drugog emotivnom manipulacijom može da iskoristi, tj. zloupotrebi. Pokušala sam i njegovim bliskim drugovima da se obratim i tražim pomoć i samo pravo da me čuju, ali nisam dobila povratan odgovor - objasnila je izvesna Ivona. 

"Ne, devojke, neće se promeniti"

- Sve je počelo sa njegovom tužnom pričom, kako su ga sve bivše devojke prevarile i da ne veruje nikome, nakon toga kako je depresivan i da mu trebam, da mu unapred oprostim ispade, ako je grub itd… Bila sam jako i iskreno zaljubljena i ono cuveno žensko "ma pomoći ću mu, promeniće se". Ne devojke, ne momci, neće. Nas je takođe spajala ljubav prema muzici koja nas je zapravo i spojila u vidu poslovne saradnje, a na kraju nije bilo ni posla ni ljubavi, bila je samo jedna ozbiljno tužna pesma, grozan scenario za film koji sam ispisala sama upuštajuci se u taj odnos - otkrila je ona.

- Njegove paranoje su krenule od toga da ga varam, da svi njegovi drugovi žele da me j***, tj. da su već, do toga da me je slagao da mi je drug za kog je sumnjao da imam nešto sa njim vezan za drvo u šumi i da će da mu "njegovi ljudi" seku prst po prst ukoliko ne priznam da sam nešto uradila. Nakon mog plakanja, moljenja i ubeđivanja, i nakon što je ponovo fizički nasrnuo na mene, u toku borbe koje se odvijala u mojim kolima, nazvala me je njegova najbolja drugarica gde mi je pripretio i rekao da se javim normalno i kažem da je sve okej- rekla je o psihičkoj torturi Ivona. 

- Izblefirala sam i počela da vristim. Sklonio je telefone i počeo još agresivnije sa zlostavljanjem, a u međuvremenu, kao kulminacija emotivne manipulscije i bolesti, me je ubedio da mu majka ima rak i da umire, da bi iz mene izvukao bilo šta. Na kraju je u suzama priznao da je izmislio priču - opisala je devojka 

- Ovo je samo jedna od mnogo situacija za koje zna psihijatar koji je moju izjavu uzeo i dijagnostikovao mi anskioznost i panične napade, takođe kao i policija. Ovo nije nikakva patetična priča, ženski hir, osveta ili feminizam.Ovo je problem za koji mora da se čuje i stavi tačka. Bol i pakao koji sam prošla, mentalni i fizički, znam samo ja, i na žalost devojka čija je sestra prijavila ovo. Nadam se da nema više žrtava, ali saznaće se. Nina Stojaković, hvala što si nam dala snagu da se oglasimo javno - dodala je na kraju navodna žrtva! 

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Radivojevićem, ali do momenta objavljivanja ovog teksta nije odgovarao na pozive.

HUMAN GEST GLUMAČKE LEGENDE! Švarceneger donirao paprenu sumu novca za kuće ratnih veterana!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading