PUKLI BOGATSTVO NA RULETU! Darko i Barbara ne mogu bez poroka, posećuju kockarnice i gube basnoslovne svote novca!
Foto: Ataimages

Poznati pevač Darko Lazić i njegova devojka Barbara Bobak već neko vreme su u Americi zbog zakazane turneje, a kako saznaje gore navedeni portal  oni su u jednom kazinu u Los Anđelesu potrošili 6.000 dolara!

Naime, folker je rešio da okuša sreću u jednoj kockarnici, pa iako ga je Barbara opominjala da ne troši toliko novca, on je insistirao da ostanu, pa je deo para koji su planirali da potroše na obilaske prokockali.

PUKLI BOGATSTVO NA RULETU! Darko i Barbara ne mogu bez poroka, posećuju kockarnice i gube basnoslovne svote novca!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Darko i Barbara uživaju u Americi i retko se javljaju prijateljima na telefon. Samo pozovu svoje nakratko, kažu da su dobro, da je sve u redu i da su svakog dana na drugoj destinaciji. Darko se pre neki dan čuo s bratom Draganom, pa mu je ispričao da su u kazinu potrošili 6.000 dolara. On i Barbara su prvo počeli da dobijaju, super im je išlo i stigli su do 8.000 dolara, ali je posle sve krenulo nizbrdo! Kad su počeli da gube, Darko je pričao: "Ma 'ajde da probamo još malo! Osećam da će sad da bude bolje", pa su tako ubacivali velike apoene. Na kraju nikako nije išlo, a kad se sve sabere, potrošili su preko 6.000 dolara u kockarnici - priča Darkov poznanik i objašnjava da je Bobakova na silu izvukla Darka da bi ga sklonila od ruleta:

- Barbara je u jednom trenutku počela da viče i da priča Darku da pod hitno treba da izađu, ali nije hteo da je sluša. Pričao je da imaju dovoljno para i da nije strašno i ako gube. Posle je zapretila, počela je da besni i pravi scene, pa je tad morao da popusti. Iz kazina su otišli pravo u hotel, pa su se tamo pomirili posle svađe - tvrdi izvor

PUKLI BOGATSTVO NA RULETU! Darko i Barbara ne mogu bez poroka, posećuju kockarnice i gube basnoslovne svote novca!

Foto: Ataimages

 

- Tačno je da smo bili u kockarnici, ali smo dobro prošli! Moglo je da bude i gore! Da sam bio sam, ko zna koliko bih para potrošio jer nemam granicu, ali sreća pa je Barbara razumnija. Ona je insistirala da stanemo kad je već bilo kritično, pa smo potrošili oko 6.000 dolara. Bezveze je jer smo planirali te pare da potrošimo na obilaske, ali svakako radimo ovde, imamo dosta zakazanih tezgi, pa će sve to da se povrati - izjavio je Darko za gorepomenuti porta.

KO OD MAJKE ROĐENA! Nives Celzijus skinula sve sa sebe, region bruji o vreloj Hrvatici, muškarci šalju bezobrazne poruke!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading