VODITELJKA BEZ ZADRŠKE O BIVŠEM MUŽU! Bojana Lazić nije štedela reči za Sašu Popovića, dotakla se i Granda!
Foto: Youtube/Printscreen

Šarmantna lepotica je bez zadrške davala svoj sud po pitanju oblačenja za mnoge javne ličnosti među kojima se našao i čelnik "Grand" produkcije Saša Popović na čijoj je televiziji upravo imala svoje početke.

- Nemam nešto posebno da komentarišem, ovo je nepogrešiva kombinacija. Ja sam navikla da gospodin Popović ima neke šarenije majice, sa šljokicama- rekla je voditeljka.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Na Grandu sam radila sedam godina i mogu reći da se čujem sa svojim kolegama i da im nedostajem, nikada nisam imala nesuglasice. Sa svima sam lepo sarađivala iako mi se nije nešto dopadalo znala sam da prećutim, ko radi taj i greši. Volim pozitivnu atmosfreu na poslu i sa svima sam ostala u dobrim odnosima - rekla je Bojana.

Definitivno najjači utisak za voditeljku je ostavila fotografija stajlinga njenog bivšeg supruga Žarka Lazića - voditelja emisije "Kuća od srca" koju smo s namerom pripremili. U prvi mah se iznenadila a onda je kao pravi profesionalac pristupila ocenjivanju.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ovo je dnevna kombinacija, kombinacija sa gradilišta. Malo ljudi zna da je on veliki esteta po prirodi i da voli dobre odevne komade, ali ih retko nosi. Voli lepo da se obuče i itekako ima stila - bivša žena mu je dala ocenu 8 i poručila da više povede računa o stajlingu.

Bojani se najviše dopada stajling koleginice Sanje Kužet ali i bivše Modelsice Ivane Stamenković Sindi.

NIJE TIPIČNO DETE POZNATIH Ona je ćerka Neleta Karajlića, pazite samo koje zanimanje je odabrala!

Komentari (0)

Loading