U NOVU GODINU ULAZI SA CRVENIM VEŠOM NA SEBI! Tijana Em posle raskida sa bugarskom zvezdom spremna za novu ljubav!
Alo!/M.Jošida

Posle godinu dana pauze zbog pandemije pevači će konačno praznike provesti radno, a tome se posebno raduje Tijana Milentijević.

Pevačica kaže da peva od 15. godine i da u toku praznika nikada nije kod kuće.

- Za Novu godinu sam prosto nekako navikla da mi je od petnaeste godine radna i da nikada nisam kod kuće, a što se tiče Božića uvek se trudim da budem kod kuće. Mada ako već prvi i drugi dan Božića moram da radim, za Badnje veče insistiram da uvek budem kod kuće, zato što mi je to najlepši praznik u godini - rekla je pevačica.

Printscreen/EON

 

Iako mnogima nije bila sjajna, Tijana će prethodnu godinu pamtiti isključivo po lepim stvarima.

- Kao i svake godine uvek ima i lepih i ružnih stvari, ali hvala Bogu da je bilo više lepih ove godine. Nešto zaista predivno je to da je pesma "Kako ostaviti lava" super prošla, svi ljudi pevaju sa mnom zajedno na nastupima - sumirala je Tijana prethodnu godinu koja je za nju bila veoma uspešna kada je reč o karijeri, ali ipak ima nekoliko želja i za ovu predstojeću.

Printscreen/EON

 

Osim zdravlja i uspeha na poslovnom planu priznaje da joj je velika želja da pronađe svoju ljubav, te radi sreće u pronalaženju onog pravog praktikuje neke rituale u novogišnjoj noći.

- Iskreno najveća želja mi je da bude još mnogo dobrih projekata i da budem zdrava, to je pre svega, a onda će doći valjda i da se zaljubim ponovo. Od pre par godina stvarno uvek za Novu godinu nosim crveni veš, mada se nekad desi i da slučajno imam. To je jedino nešto na šta baš obraćam pažnju - otkrila je Milentijevićka.

OVO UNIŠTAVA BRAK! Lepa Lukić se udavala tri puta, a sada je dala ženama savet šta nikako ne treba da rade ukoliko žele da ljubav traje

Komentari (0)

Loading