NADAM SE DA ĆE USKORO TO DA SE DESI! Ceca progovorila o veridbi sa Bogdanom, a onda se dotakla teme koja je pevačicu posebno potresla!
E stock

Pevačica Ceca Ražnatović 2022. godinu će dočekati sa članovima svoje porodice, dok u januaru i februaru planira da otputuje negde.

Naime, balkanska zvezda dotakle se i priča da ona i njen dečko Bogdan Srejović planiraju veridbu i otkrila pravu istinu.

- Novu godinu ću dočekati ne sa svojom publikom, već sa svojom porodicom, što je takođe prelepo. Znam samo da ću dobro da se opustim, da sipam sebi piće i da uživam u novogodišnjem programu, a kome se spava, neka spava - počela je ona u emisiji „Ekskluzivno", pa nastavila o tome kako će i za putovanja biti vremena.

E stock

 

- Ima prostora u januaru i februaru da se malo otputuje i da se odmori. Decembar je uvek prebukiran. Ja mnogo više volim uživanje pored mora, ali nekad nisam u prilici da izdvojim toliko vremena, ovde mi prijaju neke bliže destinacije poput Zlatibora i Kopaonika - priča Ražnatovićeva, koja sa sobom trenutno nosi i dosta tuge.

Naime, njoj je teško zbog odlaska izvesnih kolega od korone, pa zato jedva čeka da „to ludilo prođe".

- Zadnje dve godine su nam svima turbulentne i ogromne su oscilacije. Dešavale su se ljudima i lepe stvari, ali mnogo i tužnih. Nekoliko mojih kolega nas je napustilo i to su za sve nas bila neprijatna iznenađenja. Mnogo ljudi koje sam poznavala umrlo je od korone i jedva čekam da ovo ludilo prođe i nadam se da će uskoro to i da se desi, stvarno je dosta - kaže Ceca.

Alo

 

A što se tiče navodne veridbe sa dečkom Bogdanom Srejovićem, poručila je kako o tome i ne razmišljaju.

- To su budalaštine. Bogdan i ja uopšte ne razmišljamo o takvim stvarima. Mi uživamo u našem odnosu i to je sve što imam da kažem - zaključila je pevačica.

BIO JE U ZATVORU ZBOG DROGE! Ovo je prvi muž Slađe Alegro, pevačica ga je godinama krila od javnosti, a sada je obelodanjeno i zašto!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading