REŠILA SAM NAJVAŽNIJU STVAR Protekla godina je bila teška za Tanju Savić, a sada je pevačica sumirala utiske
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Tanja Savić mesecima je u žiži interesovanja zbog dešavanja u njenom privatnom životu, a sada je rešila da progovori o svim detaljima.

– Ja sam uvek bila u stanju duha sa sobom, ako sam okej sa sobom onda je sve okej, tako da se sve odvija onako kako vi posmatrate na stvari. Sanjar sam u duši i stalno imam nade, ali ako me neko ubije u pojam onda padnem. Mnogo sam emotivna, a cela prošla godina mi je bila takva. Sada sam optimistična i imam lepa očekivanja od naredne godine – rekla je pevačica za “Grandonline”.

REŠILA SAM NAJVAŽNIJU STVAR Protekla godina je bila teška za Tanju Savić, a sada je pevačica sumirala utiske

Alo

 

Kako mnogi ljudi doživljavaju 1. januar kao novi početak i baš tada se odluče na promene u svom životu, Tanja odgovara na pitanje da li je i kod nje takav slučaj.

– Mnogo toga ću promeniti (smeh). Ali ono što je najbitnije je da sam rešila jednu stvar, i to onu najvažniju, da vratim svoju decu i sad sam napokon svoj na svome - kaže Tanja.

Od prevelike sreće što su deca konačno sa njom, teško uspeva da se postavi kao autoritet, te joj treniranje strogoće i ne ide od ruke.

– Čini mi se da se samo ja čujem kako zvocam po kući ali zvocam u prazno. Sinovi teraju po svome, ali sam mama koja ih pušta da joj se penju na glavu. Neka su živi i zdravi, mali su sada ali će brzo da odrastu i krenuće svako svojim putem, kao što sam i ja otišla od svoje mame, sve me to čeka - rekla je Savićeva, pa se prisetila momenta kada je počela da odlazi od kuće zbog prirode posla.

REŠILA SAM NAJVAŽNIJU STVAR Protekla godina je bila teška za Tanju Savić, a sada je pevačica sumirala utiske

Foto: Ataimages

 

– Prvu svadbu sam odradila sa 12 godina i prvi put zaradila pare. To je bio hit jer sam bila mala, niko me nije video, samo su čuli moj glas. Pa me je sa 14 godina jedan komšija vodao po ispraćajima da pevam a tek sa 17 sam imala svoj bend. E tada je mama rekla ”Sada možeš u svet”. U svet kao, misleći po Bosni, eto u taj svet (smeh) - ispričala je pevačica tokom snimanja novogodišnjeg programa.

POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE Ovo je potpuno prirodno izdanje Dragane Kosjerine (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading