ODLUČILA O SVEMU DA PROGOVORI! Lepa Brena otvorila dušu i otkrila tajnu čuvanu skoro 25 godina, a evo i zašto je Stefan nestao iz javnosti!
Promo

Folk diva Lepa Brena 2021. godinu pamtiće po tome što je proslavila tri decenije braka sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem, a u razgovoru za Alo! ispričala je koliko je pandemija koronavirusa uticala na njen život, ali i kako je provela intimni jubilej.

- Boba i ja smo bili na Puketu na detoksikaciji i jeli smo samo povrće. Onda smo otišli četiri dana na ostrvo Rača. Tamo smo proslavili 30 godina braka. Bili smo u jednom malom svečanom šatoru. Dobili smo cveće, šampanjac i večeru - počinje pevačica, i dodaje da sa bivšim teniserom ima skladan odnos:

- Nisam imala bračnih problema jer sam u brak ušla zrela, sa 30 godina. Bila sam upućena u to da kada se udam treba da imam dosta razumevanja i tolerancije. Boba i ja smo danas dva dobra prijatelja, saradnika i supružnika. Naši problemi su bili vezani za raspad Jugoslavije, za Stefanovu otmicu... - istakla je ona.

Brena naglašava da joj je Slobodan bio njen najveći oslonac, da joj je organizovao posao, ali i davao novac da započne biznis.

- Boba ima razumevanje za moj posao i ideje, on je bio alfa i omega, čovek koji mi je organizovao posao. Kada smo 1998. godine Sasa i ja rekli Bobi da nam treba finansiranje „Granda“, on je bez razmišljanja obezbedio potrebna sredstva. Kada smo krenuli, niko od nas nije znao da će se iz toga izroditi jedna ozbiljna  kompanija. Zahvalna sam mu na tome - kaže folk diva i objašnjava zašto je napustila i prodala „Grand produkciju“:

- U „Grandu“ sam  bila 20, ali je došlo vreme da se posvetim nekim drugim stvarima i okrenem se sebi. Morala sam da stavljam „Grand“ ispred Lepe Brene, a to je bio sukob interesa - istakla je Lepa Brena.

ODLUČILA O SVEMU DA PROGOVORI! Lepa Brena otvorila dušu i otkrila tajnu čuvanu skoro 25 godina, a evo i zašto je Stefan nestao iz javnosti!

E-stock

 

Brena navodi da iako su deca odrasla da su ona i njen suprug s njima u odličnim odnosima, ali i da je povučena crta ko je u porodici javna ličnost, a ko nije.

- Boba i ja smo sa našom decom u fantastičnim odnosima. Postoje članovi naše porodice koji su medijski eksponirani, kao Aleksandra i ja, a ostali članovi ne vole to - objašnjava pevačica, i dodaje:

- Stefan je srećan i zadovoljan. Pronašao je sebe i radi nešto što jako voli. Naši momci su se edukovali, obrazovali i vaspitavali do jednog trenutka, a posle toga roditelji gube konce. Svi oni koji misle da mogu da upravljaju svojom decom moraju da znaju da niko ni sa kim ne može da upravlja. Viktor ima svoje izbore u koje se mi ne mešamo. On sam zna sa kojom devojkom može da nas upozna, a sa kojom ne, i to je sasvim dovoljno - poentirala je Brena.

ODLUČILA O SVEMU DA PROGOVORI! Lepa Brena otvorila dušu i otkrila tajnu čuvanu skoro 25 godina, a evo i zašto je Stefan nestao iz javnosti!

TV Prva printsc

 

Umorna sam od odmora

Lepa Brena priznaje da se tokom godine dovoljno odmarala i da jedva čeka da počne da radi.

- Iskoristila sam priliku da se odmorim jer za 40 godina nisam imala pauzu. Resetovala sam se i odmorila, jedva čekam da počnem da radim. Umorila sam se od odmora, u kući više nemam šta da radim. Sredila sam ormane, izbacila nepotrebne stvari, čak sam farbala i popravljala po kući - ispričala je ona.

AMAR GILE POBESNEO NA NOVINARKU! Pevač izrevoltiran žustro odbrusio, nije mogao da se kontroliše!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading