SVAĐA SE SA OBEZBEĐENJEM I PRAVI HAOS! Skandalozno ponašanje Milana Stankovića ne prestaje, pevač ponižavao ljude u centru Beograda!
Foto: Printscreen

Umesto hitova, izveštaja i reportaža s nastupa koji su nekada bili jako posećeni, o pevaču Milanu Stankoviću (34) poslednjih meseci u etar dolaze samo vesti koje se tiču njegovog privatnog života koji pevač pokušava da sačuva van očiju javnosti.

Leto za nama obeležile su priče o verskom turizmu kome je posvetio puna tri meseca. Iako su mnogi očekivali da će jesen doneti novi album, ipak su se jedan za drugim nizali skandali. Njegov rad na estradi zamenile su kontroverzne aktivnosti na društvenim mrežama, a okosnicu njegovog istupanja u virtuelnom svetu čine stavovi o koronavirusu, vakcinaciji i zelenim kovid sertifikatima.

SVAĐA SE SA OBEZBEĐENJEM I PRAVI HAOS! Skandalozno ponašanje Milana Stankovića ne prestaje, pevač ponižavao ljude u centru Beograda!

Foto: Printscreen

 

Milan je radikalno promenio vizuelni identitet i modni izraz, a izvor blizak pevaču za Alo! otkriva da je njegovo ponašanje u poslednje vreme sve ekstrovertnije i da on ne preza od toga da svoje stavove iskazuje na apsolutno svakom mestu kako na društvenim mrežama tako i pred poznatim i pred nepoznatim ljudima.

- Milan je pun nezadovoljstva koje se manifestuje kroz neku vrstu bunta kako prema globalnoj, tako i prema lokalnoj politici i sistemu - kaže izvor i dodaje:

- U poslednje vreme je i jako neposlušan što se tiče propisanih mera u borbi protiv kovida. Poznato je da je antivakser, ali on čak ne nosi ni masku, smatra je simbolom ropstva i kako kaže, podseća ga na okove koje nedužnim ljudima stavlja savremeni robovlasnik. On ide toliko daleko da odbija da stavi masku i kada ga obezbeđenje nekog lokala ili prodavnice na to opomene. Sklon je raspravama i svađama u nameri da istera svoje i iskaže neposlušnost, pozivajući se na građanska prava ne mareći za posledice pandemije koja hara planetom.

Ono što nekada pevača, a danas filozofa antivaksera najviše opterećuje jeste pitanje dostojanstva, a izvor sa kojim smo razgovarali to komentariše na sledeći način:

- Milan smatra da ljudi koji nose maske nemaju dostojanstvo. On suštinski ne veruje u koronu i ne trudi se da to sakrije. Na svakom koraku ponaša se kao neki lajf-kouč i ubeđuje ljude da ne bi trebalo da se ponašaju u skladu sa svetskim trendom. Slobodno iskazuje svoje stavove, ali se jako ljuti i besni kada ga zbog toga kritikuju.

Sve u svemu, Milan Stanković je mesecima nedostupan za predstavnike sedme sile. Na prvi pogled čini se da je u medijskoj ilegali. Na društvenim mrežama radi sve da bi se pojavio u novinama, a kada do toga dođe, ljuti se, objavljuje uvredljive tvitove u kojima na sve načine diskredituje one koji ne dele njegovo mišljenje.

Ofiraju ga tviteraši

Da je priča koju smo saznali od izvora bliskog pevaču tačna, potvrđuje samo jedan u nizu tvitova koji se ovih dana mogu pročitati o ponašanju Milana Stankovića u javnosti.

SVAĐA SE SA OBEZBEĐENJEM I PRAVI HAOS! Skandalozno ponašanje Milana Stankovića ne prestaje, pevač ponižavao ljude u centru Beograda!

Foto: Printscreen

 

 

Jedna od korisnica ove mreže srela je Stankovića u centru grada i na svom nalogu opisala ovaj susret:

- Ali Milan Stanković koji se malopre u radnji raspravlja sa obezbeđenjem i odbija da stavi masku i dobacuje mu da nema dostojanstva jer nosi masku je događaj dana - glasio je tvit koji je izazvao brojne komentare ostalih korisnika.

Podsetimo, ovo nije prvi put da pevač širi svoje pogrešne stavove i tako stvara opštu paniku.

KRATKA HALJINA I DUGE NOGE Ceca Ražnatović stigla na snimanje novogodišnjeg programa, pevačica zablistala u brutalnoj kombinaciji!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (12)

Loading
ja

22.12.2021 07:39

U CH nebi mogao da udje dosla bi odmah policija.

Istina

22.12.2021 07:58

Verovali lil ne i znam da vam je teško da priznate koliko god bio blesav DA IMA PRAVA NA SVOJE MISLJENJE

Ja

22.12.2021 11:47

@Istina - Ima pravo na svoje mišljenje,ali u svojoj kući ne na javnom mestu gde moze da širi virusa normalan narod.

Luna

22.12.2021 08:09

Mali seljacic dosao u veliki grad i pustio krilasca koja ce mu lako biti posecena. Decko nema ni mozga ni pameti, a pored dostojanstva nije ni prosao ili mozda jeste jer dostojanstveno pravi budalu od sebe i srlja propst. Samo napred mladicu, takvi nikome nisu potrebni.

AbeNisBe

22.12.2021 08:49

Sve nazovi poznate ličnosti prave probleme što se tiče nošenje maski. Lično sam prisustvovao kada su se raspravljali u jednom poznatom lancu brze hrane Vukmob, Dejan Pantelić, Boško Jakovljević... To je jako loš primer, a ne pričamo o dvoličnosti, jedno pričaju na TV a drugo uživo.

Mina

22.12.2021 09:04

Bravo Milane stets sto nema vise Takvih Koji misle svojom glavom Konima mozak nije ispran Ovi na vlasti misle da smo svi ludi Nismo...

Nikola

22.12.2021 09:52

@Mina - Ja mislim da jeste ludi. To je moje mišljenje i imam pravo na mišljenje.🤣🤣🤣

ZORANA

22.12.2021 10:49

POKONDIRENA TIKVA PUN SEBE MISLI DA JE NEKO BEDA LOŠ PRIMER ZA OMLADINU

iznenadjen

22.12.2021 11:00

Čudim se njegovim stavovima - ipak je završio srednju medicinsku školu.

Maja123

22.12.2021 11:19

Kanale dečka ko da je jedini s takvim mišljenjem imaju ga mnogi samo ćute a kad neko kaže nešto što se ne sviđa medijima onda napad na njega najgori

Tomislav

22.12.2021 11:41

Ludnica je kanda ostala otključana.....proverte molim vas.. što bi rekao Balašević.

Vuk

22.12.2021 11:50

Nije lepo biti nekulturan, ali njegovo je pravo da MISLI kako ON hoće, i radi kako ON hoće, s tim da se ne kosi sa zakonom?!?!?!