OKO OVE STVARI SE SVAĐAJU URAGANKE! Sanja Vučić otkrila da li ide na fudbalske utakmice: Mi smo žene biznismenke!
Foto: Alo.rs

Popularne devojke iz grupe ''Hurricane'' mediji i glasine razvode već godinama, a one ove navode demantuju novim projektima, i sa čak dve nove pesme koje će svetlost dana ugledati uskoro.

- Od prvog dana nas razvode. To ništa nije poteklo od nas, radimo zajedno, super nam ide i to je to - rekla je Ksenija.

Ovom prilikom otkrile su oko čega nastaju svađe kada su njih tri u pitanju:

- Naravno uvek se desi sukob u smislu ''Zašto si ti danas obula štikle, ako smo rekli da ćemo patike'', u tom smislu imamo čarke, a ne da je neko ljubomoran na neku. Uvek stavljamo problem u ruke stiliste, ako stilista izabere, nema ko šta da se ljuti, osim ako se međusobno dogovorimo i zamenimo - rekla je Sanja Vučić.

Printscreen

 

Dok Ksenija Knežević uskoro započinje zajednički život sa svojim izabranikom, Sanju Vučić povezivali su sa fudbalskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljom, a njena nedavna objava izazvala je brojne komentare na ovu temu.

- Ja da idem na utakmice? Nema šanse da se mrznem tamo. (smeh) Odem na poneku utakmicu jer ja volim sport, ali ništa spektakularno - priča Sanja Vučić u šaljivom maniru. 

EPA-EFE/SANDER KONING / POOL

 

- Mi smo žene biznismenke, ostvarene, uspešne... Neko će biti naš muž, a ne mi nečije žene, je l tako - zaključila je Vučićeva.

PRVO OGLAŠAVANJE POZNATE GLUMICE Sara Džesika Parker progovorila o optužbama za silovanje na račun popularnog Zverke!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading