LJUBAVI MOJA DOŽIVOTNA Era priznao da je sa ovom pevačicom proveo mnogo noći (FOTO)
Printscreen

Popularni folker i pevač Andrija Ojdanić, poznatiji u narodu kao Era bio je na snimanju programa Pink televizije, a tom prilikom paparaco ga je uhvatio sa atraktivnom koleginicom. 

Naime, poznato je da je Era pre nekoliko nedelja otkrio da se nalazi u novoj ljubavnoj avanturi sa mlađom devojkom, kojoj je već pripremio pun pansion na planini kada je doček Nove godine u pitanju. Međutim, do tada, moguće je da će doći do pucanja ljubavi, kada njegova tajanstvena devojka bude videla ove kadrove.

Era je oduvek bio na glasu da je veliki švaler i da su mnoge devojke prošle kroz njegovu ljubavnu biografiju, a uvek su sve one pričale samo lepe reči o njemu. Tako se na licu mesta pronašla i pevačica Vanesa Šokčić, koja je Andriji, golim grudima pala u zagrljaj. Vanesa je na sebi imala samo haljinu, a ogromne grudi prkosile su zemljinoj teži. Prilikom pozdrava, Era je priznao da je mnogo noći proveo sa Vasenom, što je ona i potvrdila, a potom dodala da su mnoge večeri bile baš kod njega kod kuće. 

- Ljubavi moja doživotna, srce moje, volim te skroz! Dođi da se izljubimo pred kamerama! Širi ruke! Ovo je moja drugarica, prava, imamo mnogo noćih provedenih zajedno - ispričao je Era. 

- Ali i kod tebe, najbolji domaćin! - dodala je Vanesa. 

ŽIVE ODVOJENO NAKON 24 GODINE BRAKA! Topalko otkrio šokantne detalje, pevač je ovo krio od javnosti: Dolazimo jedno drugom u goste!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading