SESTRA MERIME NJEGOMIR I DALJE NEUTEŠNA! U potresnoj objavi otkrila detalje poslednjeg razgovora: Rekla si mi da si umorna, a onda su mi javili...
Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Merima Njegomir iza sebe je ostavila četvoro dece i sestru Ninu Pavić, koja se sada oglasila na svom Fejsbuku gde je podelila emotivnu poruku.

Naime, ona se prisećala uspomena vezanih za poslednji razgovor sa njenom Meri, kako ju je zvala i istakla da žali što nije uspela da je vidi pre nego što je izgubila bitku sa opakom bolešću.

SESTRA MERIME NJEGOMIR I DALJE NEUTEŠNA! U potresnoj objavi otkrila detalje poslednjeg razgovora: Rekla si mi da si umorna, a onda su mi javili...

Printscreen

 

- Idu praznici, vreme želja. Ja imam samo jednu, da je to što sam te na sutrašnji videla poslednji put, a na jučerasnji poslednji put čula, bude ružan san. Tad si mi rekla da si dobro i da si samo malo umorna i da ti se spava i da ti javim svoje rezultate, brinula si. Rekla sam ti da ne brineš i da ću ja biti dobro samo ako ti budeš dobro. Odgovorila si "važi", a ja ti rekoh, spavaj, čujemo se", a onda su mi javili da si zaspala. Od tad su dani dugi, noći jos duže, a jutro najtužniji deo dana jer se pitam da li sam budna ili spavam i kad će ovaj ružan san da prođe, predugo traje - napisala je Nina uz pesmu "Zajdi, zajdi" koju je nekada pevala njena sestra.

Podsetimo. pevačica Merima Njegomir preminula je pre tačno mesec dana posle teške i kraće bolesti, a vesti o njenoj smrti veoma je rastužila javnost.

BILA JE NAJLEPŠA JUGOSLOVENKA, A ONDA SU JOJ PUCALI U GLAVU Glumica se prva skidala pred kamerama, a nakon stravične tragedije nestaje iz javnosti!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading