SAD ĆU DA TI SNIMIM JA OVAKO MUTAVA Saša Matić prisetio se Marine Tucaković, pa otkrio koji nadimak mu je ona dala
Printscreen

Pevač Saša Matić nedavno je izdao svoj novi studijski album, koji uveliko obara sve rekorde.

Jednu od pesama sa albuma potpisuje pokojna legenda, Marina Tucaković, a detaljnije je o tome Saša ispričao u jednoj emisiji. 

- Godinama sam radio sa Marinom Tucaković i Futom, oni su mi bili alfa i omega, što se mi dogovorimo to je bilo to. Sa Jelenom Trifunović takođe sarađujem dugi niz godina, svašta interesantno se tu dešavalo. Kad smo se Jelena i ja upoznali, nikako nismo mogli da se ukačimo i povežemo. Odjednom kada je napisala ''Milo moje'', i kada mi je čitala tekst oduševio sam se - priča Saša.

Foto: Nenad Vujanović

 

- Marina Tucaković je žena do poslednjeg dana radila, i delovala je kao da je sve normalno. Ona je mene zvala 'doktore'. Toliko je bila puna duha i pozitivne energije, milion puta sam se pitao odakle toj ženi snaga. Mi smo nju zvali mama. I dok nije bila bolesna imali smo korekcije u tekstovima, a nekad smo imali i nedoumica šta valja, a šta ne - priča pevač.

Printscreen

 

- Bila je genijalna, ali bio joj je otežan govor poslednjih meseci. Rekla mi je ''Doktore. napisala sam tekst i sad ću da ti snimim na vacap ja ovako mutava'', ona je bila car i najbolja žena na ovom svetu. Da je bilo sreće da ju je Bog poživeo još malo, čast je što sam imao još jedan njen pečat na ovom albumu za ovih dvadeset godina - ispričao je Saša. 

NEDAVNO JE SAHRANILA I MAJKU! Vesna Radusinović slomljena od bola, izgubila dragu osobu: Zbogom mili moj! (FOTO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading