MAJKA DARKA LAZIĆA OČAJNA Sramota je da pita za unučiće, a za sve je kriva ona!
Foto: Ataimages

Darko Lazić od kako je ušao u vezu sa Barbarom Bobak ide iz skandala u skandal, a njegova majka najviše ispašta.

Darko Lazić i Barbara Bobak ne izbijaju iz medijskih naslova, što zbog delikventnog ponašanja, a što zbog Barbare koja redovno vređa njegove bivše devojke.

MAJKA DARKA LAZIĆA OČAJNA Sramota je da pita za unučiće, a za sve je kriva ona!

Printscreen

 

Darko je izgleda Barbari dao zeleno svetlo da blati Marinu Gagić i Anu Sević, jer kako saznajemo umorio se od prepucavanja.

- Darko se umorio od prepucavanja sa Anom Sević i Marinom Gagić oko alimentacija i dece. Zato je sada odlučio da bojno polje prepusti svojoj dragoj Barbari koja nema dlake na jeziku i koja ume da bude baš bezobrazna. Zamolio je samo da njega ne uvlači, jer on ne želi da se petlja. Dosta mu je što se sudi sa Anom i Marinom i ne želi nigde više ni da ih pomene - kaže jedan od Darkovih bliskih saradnika, a prenosi gorepomenuti list.

MAJKA DARKA LAZIĆA OČAJNA Sramota je da pita za unučiće, a za sve je kriva ona!

Printscreen

 

Ipak, u najtežoj situaciji je njegova majka Branka, kojoj je Darko okrenuo leđa nakon što je ušao u vezu sa koleginicom.

- U celoj ovoj situaciji najteže je zapravo Darkovoj majci Branki, jer žena zbog tih Barbarinih svađa i prepucavanja po medijima mnogo pati. Onda ona žena ni kriva ni dužna od sramote ne može da pozove ni Anu ni Marinu da pita za unučiće, da ode da ih vidi ili uzme kod sebe. Stalno plače, da nema unuku od drugog sina, poludela bi od tuge i briga. Jedva je izgurala prvu godinu bez muža i sve joj je teže i teže.

MAJA BEROVIĆ PODELILA SREĆNE VESTI Pevačica ušla u osmi mesec, pa fotografijom golog stomaka napravila haos na Internetu! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading