JA SAM ŽENA ZA LJUBAV, BEKVALČEVA JE IMALA 3 BRAKA Tanja Savić progovorila o udaji: Znam šta želim, to je to!
Alo

Pevačica Tanja Savić mesecima je u žiži interesovanja zbog svog burnog ljubavnog života.

Mesecima su je spajali sa političarem Draškom Stanivukovićem, međutim, o svom ljubavnom životu nakon burnog i skandaloznog razvoda od Dušana Jovančevića s kojim ima dva sina, nije želela puno da otkriva.

E-stock

 

- Ja sam žena za ljubav, željna sam toga i mislim da sam sada u nekim zrelim godinama kada znam šta želim i tačno znam šta mi treba, šta ne bih trpela... I ja sam za to, a, sad, brak nije toliko bitan - rekla je Tanja.

E-stock

 

- Evo, Nataša Bekvalac je imala tri braka, ima iskustva i mislim da je najbolje kada je čovek sam. Kada možete sami sa sobom da popijete kafu onda to je to, ne treba vam niko drugi, a sad da ja nekog imam zbog toga što mi je dosadno i samo želim da se zabavljam, mislim da ni to nije poenta, jer ako će meni taj neko kvariti sreću, a ja sam srećna sada... Znači ne treba mi niko, ali ako će taj neko samo da me usreći još više, e, onda je to to - priznala je Tanja Savić za Grand News.

ANASTASIJA POKAZALA JELKU U NOVOM STANU Sve šljašti od luksuza u dupleksu koji su kupili Đorđe i ona, ovako nešto niste videli! (VIDEO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading