ZABORAVILA DA SE PLJUVALA PO RIJALITIJU Pojavio se snimak gde Brunclikova beži od Kije zbog "Zadruge", a ona "zalivala" Bojanića u "Farmi" (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

Naime, snimak koji se pojavio na društvenim mrežama šokirao je sve jer se na njemu vidi kako se Brunclikova najpre zgražava zbog dolaska Kije Kockar na jedno snimanje novogodišnjeg programa, a potom čak i odlazi kada Kockarova prilazi da se slika.

 

 

Zorica se, očigledno, zgražavala jer je Kija bila i rijaliti učesnica, ali je po svemu sudeći zaboravila je da je to bila i ona. Pevačica ne samo da je bila učesnik rijalitija, već se najstrašnije svađala sa svojim kolegom Milošem Bojanićem kog je jednom prilikom čak i pljunula u lice. Nakon rijaliti programa "Farma", Zorica i Miloš su čak završili i na sudu.

BONUS VIDEO:

CECA OTKRILA ŠTA JE SA LUKSUZNIM STANOM U BEČIĆIMA Tvrdili su da nije uknjižen, a kupio ga je još Arkan i ostavio Anastasiji i Veljku!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Baba Jaga

17.12.2021 17:47

Zoka je za Kiju institucija zato joj se I moze sve pa I da se ne slika sa doticnom

Marija

29.01.2022 20:13

Ma vi znate zašto je Zorica otišla, čak ste joj i misli pročitali, ma mora svak vašu Kiju da voli, jeste objektivni do mojega.