OBILAZI MANASTIRE I TRAŽI UTEHU U MOLITVI! Laća ne može da preboli Marininu smrt, u ovome je pronašao mir, a čuje se samo sa jednom pevačicom!
Foto: Alo/ilustracija

Milan Laća Radulović spas od nedaća koje su ga zadesile pronasao je u obilasku manastira. On se na neko vreme povukao u ilegalu, posle komemoracije koju je upriličio zbog smrti majke Marine Tucaković.

- Milan je jako bio vezan za Marinu. Oni su svašta doživeli i prożiveli kao porodica. Naravno, obożava i svog oca Futu, to nijednog momenta nije bilo upitno, ali je sa mamom imao poseban, lep, čvrst odnos. Mislim da ljudi ne mogu ni da zamisle koliko ga je sve pogodilo - prenosi Svet.

OBILAZI MANASTIRE I TRAŽI UTEHU U MOLITVI! Laća ne može da preboli Marininu smrt, u ovome je pronašao mir, a čuje se samo sa jednom pevačicom!

Printscreen

 

Prvo Marinina borba sa opakom bolešću, verovali su u najbolje, u izlečenje iako prognoze nisu bile najsjajnije. Ma koliko se čovek spremao za nečiji odlazak, smrt, mislim da nikad zapravo ne može dovoljno da bude pripremljen za to. Tako da je Milan posle svega odlučio da se povuče malo na Divčibare, u prirodu. Da se opusti, proba da skrene misli, nakupi se snage za dalji životi sve ono što on nosi.

- Počeo je da obilazi crkve, manastire. Tu je zapravo pronašao najveći mir, snagu. Vidim da mu to prija, spokojniji je nekako. Čuje se s vremena na vreme sa prijateljima, naravno, tu je i Dara Bubamara koja je stalno sa njim na vezi. Ima ih nekoliko sa kojima može otvoreno i o svemu da priča sad kad mu je najteže - kaže nam izvor.

STEFANOVU OTMICU NAMESTIO NEKO IZ KUĆE?! Nova šokantna saznanja o kidnapovanju Breninog i Bobinog sina!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading