POČELA PROSLAVA POVODOM ROĐENJA MALE KATJE! Ponosni Gobelja stigao prvi, a tu je i ova poznata pevačica koja je imala predivne reči za Kaću i bebu!
instagram/katarinagrujic.doll

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić postali su roditelji devojčice Katje, a tim povodom fudbaler je organizovao proslavu u jednom prestoničkom restoranu.

Novopečeni tata, stigao je pre svih kao pravi domaćin, a odmah za njim pojavila se i kuma Andreana Čekić.

- Stiglo kumče, mnogo je slatka. Čestitam porodici Gobeljić i Grujić, jedva čekam da vidim i bebu i Kaću. Predivno je biti deo nečeg tako lepog, ja sam srećna, jer u meni ljudi vide prijatelja, što i jesam, i neka samo ima razloga za slavlja. Mislim da ću biti najveselija, dođem prva i odem zadnja. Nemam puno prijateljstava na estradi, nemoguće je imati puno prijatelja, imamo veliko društvo, s godinama se to smanji. Svaki dan smo bili na vezi, šta da joj poželim, ona je uvek znala šta želi, išla je pravim putem, srcem. Biće prava majka, drug svom detetu, takva je. Marko i ona se mnogo vole, zaslužuju dete i Katja zaslužuje da ima njih za roditelje! - rekla je Andreana Čekić, inače Kaćina kuma.

POSTOJE PSIHIJATRIJSKE USTANOVE! Ceca besna poslala brutalnu poruku, spomenula kolege i jasno stavila do znanja šta misli o ovome!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading