PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO INFLUENSERKE! Objavila stori samo par sati pre nestanka, pronađena mrtva u reci!
Foto: Printscreen/instagram

Brazilska manekenka i influenserka Jasmin Kavaliero de Makedo (21) nestala je nakon izleta brodom 12. decembra ove godine, a njeno beživotno telo pronađeno je ubrzo nakon toga u reci Maguari.

 

 

Potraga za manekenkom trajala je jedan dan a rezultati su bili katastrofalni uprkos nadama porodice i prijatelja da je živa. Ona je neposredno pre izleta slala majci selfije s putovanja, a na društvenim mrežama je bila aktivna.

 

 

Poslednji telefonski razgovor sa majkom obavila je veče pre nestanka. Njena majka uključila se u potragu a policija je obavestila javnost kako će obdukcijom biti utvrđen tačan uzrok smrti devojke, prenosi "The Sun".

 

 

Tamošnje vlasti ističu kako je istraga njene smrti u toku, ali nisu izneli više detalja. Nisu otkrili niti koliko je ljudi bilo na izletu, kao ni jesu li svi imali prsluke za spašavanje na sebi.

 

 

Jasmin je objavljivala storije s izleta, a samo par sati pre nego što je nestala pokazala je kako uživa u bikiniju na brodu. Tačne okolnosti smrti policija bi trebala objaviti ovih dana. Jasmin je na Instagramu imala preko 30.000 pratilaca.

GLUMICI SE POGORŠALO ZDRVSTVENO STANJE Svi zabrinuti za Draganu Mićalović!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading