PRIČALO SE DA NIJE SMEO DA DOĐE NA SAHRANU Oglasila se majka Kristine Kike Đukić i otkrila pravu istinu o Baka Prasetu, poslala brutalnu poruku!
Printscreen

Brojni jutjuberi su došli juče na Lešće da izjave saučešće porodici, a iako su svi očekivali da se pojavi Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, on sahrani nije prisustvovao niti se oglasio na mrežama.Na dan sahrane Kristine Kike Đukić se pojavila informacija da je Kikina porodica savetovala Bogdanu da ne dolazi na groblje, jer bi to navodno izazvalo medijski skandal, a želeli su da se od Kristine oproste dostojanstveno, što niko od njih nije ni demantovao, a ni potvrdio u tom trenutku.

Naime, tog istog dana, Kikina majka se oglasila na Instagramu i poručila da ona nikome nije zabranila da dođe, i poručila da "ko želi nađe način, a ko ne želi nađe izgovor" što se najverovatnije odnosilo na Bogdana.

PRIČALO SE DA NIJE SMEO DA DOĐE NA SAHRANU Oglasila se majka Kristine Kike Đukić i otkrila pravu istinu o Baka Prasetu, poslala brutalnu poruku!

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- Hvala svima na izjavama saučešća, a po najviše onim malim divnim klincima koji su pobegli iz škole kako bi mi rekli da im je ona ulepšača detinjstvo. Ko god je hteo, mogao je da dođe, a ko nije, znači da nije ni želeo. Ja nikome nisam zabranila da dođe. Ko hoće - nađe način, ko neće, nađe izgovor - napisala je ona u objavi.

Podsetimo, juče je na beogradskom groblju Lešće sahranjena jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić. Kristina je tragično preminula u noći između 8. i 9. decembra, a mnogobrojna rodbina i prijatelji došlo su da se oprosti od preminule jutjuberke.

POTPISI SE SAMO NIŽU! Peticija da se Baki prasetu ugasi kanal uzela maha, jutjuber ostaje bez novca i bahaćenja?!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading