PRAVILE HAOS NA SNIMANJU Zlata dohvatila rakiju, a onda skočila i Goca! Ovako su se pevačice ponašale na snimanju popularne emisije
Foto: ATA Images

Folk pevačice Zlata Petrović i Goca Božinovska našle su način da sebe proglase rođenim sestrama. Poznaju se iz rane mladosti, zajedno su prošle sito i rešeto, jedna drugu podržavale, hrabrile i plakale na ramenu u najgorim životnim trenucima.

Podjednako su se radovale međusobnim uspesima, pa su s godinama prestale da se doživljavaju kao drugarice i koleginice i u nekoliko navrata su izjavljivale da su kao rođene sestre koje je spojio život.

PRAVILE HAOS NA SNIMANJU Zlata dohvatila rakiju, a onda skočila i Goca! Ovako su se pevačice ponašale na snimanju popularne emisije

Foto: ATA Images

 

Goca i Zlata provode puno vremena zajedno van kamera i očiju javnosti, ali sada su skupa počele da gostuju i u televizijskim emisijama, gde bez dlake na jeziku odaju tajne iz vremena kada su palile i žarile domaćom estradom. Paparaco Alo! uslikao ih je pred gostovanje u emisiji „Amidži šou“, gde su sestre po životu haos počele da prave i pre nego su se kamere upalile.

Zlata je sa sobom donela rakiju pa je prisutne nutkala da popiju da bi se cela ekipa opustila. Dok su neki odbili domaći alkoholni napitak, u cirkanju joj se pridružila, a ko drugi nego - Goca. Folkerke su na gostovanje došle i s uparenim modnim kombinacijama. Maslinastozelena rolka i helanke koje je nosila Božinovska savršeno su se uklapale sa bež stilizovanim muškim odelom Petrovićeve.

PRAVILE HAOS NA SNIMANJU Zlata dohvatila rakiju, a onda skočila i Goca! Ovako su se pevačice ponašale na snimanju popularne emisije

Foto: ATA Images

 

Nervozu pre početka emisije njih dve nisu imale. Opušteno su cirkale rakijicu i opuštale kako moždane vijuge tako i jezik. Kada su popustile stege, rešile su da se uslikaju i ovekoveče još jedan zajednički trenutak. Da su u trendu, svedoči i to što nikoga nisu molile da ih fotografiše, već je Zlata uzela mobilni telefon i opalila popularni selfi.

Živele smo 300 na sat!

Zlata se prisetila dana zajedničke mladosti, pa ispričala kako su ona i Goca živele kao devojke.

- Mi smo uživale ! Živelo se 300 na sat, skromno, fino, ali živelo se! Klub „Nana“ je bio zadnja stanica, zato što smo volele da budemo na Banovom brdu. A moja Gordana ceo život žena violina, a ja za njom kao patuljak. Ona sedi pored jednog čoveka, kao sardine smo napakovani. I ona s njim priča i smeška se. Nije prošlo pola sata, ona mene za ruku i kaže: „Bežimo!“ Kaže: „Ovaj neki ludak, svašta će da nam radi!“ Ja kažem: „Ma sedi bre“, glumim heroja, on ode u WC, i ona me uhvati za ruku i mi bežimo, jedva se izvlačimo, a on se vraća iz toaleta, a ona kako mu je videla facu prodere se: „Ne bežimo! Ne bežimo!“ - ispričala je Zlata u emisiji „Amidži šou“.

Sojdana i Marlena

Zlata i Goca imaju posebna imena kojima se oslovljavaju i koja su im upisana u kontakte mobilnih telefona. Priča o imenima gotovo je postala urbana legenda jer su ih dobile za vreme njihovih brakova sa Hasanom Dudićem i Radetom Vučkovićem. Sojdana i Marlena su po čuvenju bile žene opuštenih životnih shvatanja i nisu se odvajale jedna od druge. Pošto je takav odnos bio i između pevačica, ova imena su im u potpunosti odgovarala.

STOJA VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Pevačica se prepolovila i skroz skratila kosu, pojavila se u nesvakidašnjem stajlingu i golih nogu i sve ostavila bez teksta!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading