LIČNO ĆU VAM POCEPATI UGOVOR! Isplivale pretnje Saše Popovića kandidatima Zvezda Granda, nikako ne smeju da urade ovo!
Foto: Youtube/Printscreen

Mladi i talentovani pevač Isak Šabanović, koji je zajedno s Mahirom Mulalićem bio najveći favorit u Zvezdama Granda, posle samo šest meseci od takmičenja, u kojem je stigao do finala, kupio je stan u Podgorici.

E-stock

 

Bio je jedan od zapaženijih učesnika prošlogodišnje sezone, a sada je ispričao šta je Saša Popović rekao njemu i još nekim takmičarima.

- Kupio sam stan, doduše ne u Beogradu, već u Podgorici, ali srećan sam. Nama je Saša Popović rekao: 'Ko ne kupi kroz dve godine stan, ja ću lično da mu pocepam ugovor'. I, eto, ja sam kupio kroz šest meseci, ali možda za dve godine bude i u Beogradu -  rekao je pevač koji ima velike planove za narednu godinu.

Foto: ATA Images

 

Oism što se nada novoj nekretnini, nada se i da će objaviti bar dve pesme koje će publika zavoleti, a objasnio je i zašto ne želi da izda ceo album.

- Biće jedna ili dve pesme, valjda početkom godine. Skup je to sport, koliko god se činilo ljudima da nije. Od kada sam u priči s dobrim tekstopiscima i producentima, shvatio sam da to nije igračka. Treba to dobro i platiti, ali zato se mora raditi - rekao je pevač.

SKINULA CRNINU! Ana Bekuta nakon sahrane ispunila Mrkinu poslednju želju!

 

 

 

Komentari (0)

Loading