VESNA ĐOGANI NAPALA BAKU PRASETA I NJEGOVOG OCA Svaka druga reč mu je "pu*i k**ac", ako sveštenik tako vaspitava dete!
Foto: Alo/ilustracija

Ona se osvnula na sadržaj koji se propagira na sličnim mrežama i tinajdžerima koji taj sadržaj plasiraju ali i komentarišu. U jednom trenutku spomenula je i jutjubera čiji je otac sveštenik, aludirajući na Bogdana Ilića, Baku Praseta i psovke koje koristi u svojim klipovima.

VESNA ĐOGANI NAPALA BAKU PRASETA I NJEGOVOG OCA Svaka druga reč mu je

Alo

 

 

- Zakon bi trebalo da bude jasan. Treba da se uvede red na društvenim mrežama tako da niko ne može da otvori profil na tuđe ili izmišljeno ime i prezime i da na taj način sakrije svoj identitet, već samo na svoje tako da će pri kreiranju profila morati da upiše JMG i bez toga neće moći da se registruje na društvene mreže. A kada pređe granicu normalne verbalne komunikacije i vređa na bilo kojoj osnovi da mu se ukine profil na 10-20 godina. tako da može samo da gleda sadržaj, ali ne može da daje objave ili komentariše bilo kog osim sebe kad se pogleda u ogledali. Tako se to rešava - napisala je Vesna.

- Mi odrasli smo uzori svojoj deci. Puštamo neke "Prasiće" da nam vaspitavaju decu, da im govore kako se lako zarađuje "lamburgini" psovkama. Svaka druga reč je "p**i k***c". Ako tako jedno svešteno lice vaspitava svoje dete, šta očekivati od običnih roditelja koji jedva sastavljaju kraj sa krajem. E takve gluposti ne smeju da budu javne, to ostaje u tvoja čeitiri zida. Ima toliko lepih stvari o kojima se može pisati i pričati: muzika, sport, dobra hrana, putovanja, moda, umetnost... Sve ono što život čini lepim. A ako ništa od toga ne znaš ili nemaš talenta, onda idi čuvaj ovce i njima propagiraj budalaštine - napisala je Vesna Đogani na svom Instagram profilu.

VESNA ĐOGANI NAPALA BAKU PRASETA I NJEGOVOG OCA Svaka druga reč mu je

Printscreen/Informer

 

 

Podsetimo, jutjuberka Kristina Kika Đukić (21), koja je izvršila samoubistvo u noći između 8. i 9. decembra, biće sahranjena sutra, 14. decembra, u 13 sati na groblju Lešće, a još je neizvesno da li će na sahrani biti održano opelo.

VESNA ĐOGANI NAPALA BAKU PRASETA I NJEGOVOG OCA Svaka druga reč mu je

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Naše Kike više nema i to je nešto što na žalost ne možemo da promenimo. Ono što možemo da uradimo je da zamolimo medije, influensere, prijatelje i „neprijatelje" da prestanu sa nagađanjima o tome šta se desilo i šta je uzrok smrti. U izveštaju sa obdukcije stoji da je uzrok smrti nepoznat. Na toksikološki nalaz se čeka i do 2 meseca, tako da pre toga nećemo imati informacije o tome šta se tačno desilo - piše u obaveštenju porodice Đukić.

BONUS VIDEO:

ON JE BIO VELIKA LJUBAV BRANKE KATIĆ Važili su za omiljeni par, tajno su se viđali, svi znaju za njega!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mayan

17.12.2021 07:34

Jel ona zna da se JMG matični broj ne daje nikom,da nas još i hakeri unište.