LJUBAVNE IGRARIJE HARISOVE ĆERKE IZ KREVETA! Đina podelila romantični video iz postelje sa dečkom i šokirala mnoge
Foto: Printscreen/instagram

Influenserka Đina Džinović, ćerka pevača Harisa i Meline Džinović podelila je kadrove koji su raznežili, ali i iznenadili njene pratioce.

Đina i fudbaler Andrej Đurić u emotivnoj vezi su skoro dve godine, a sada je Harisova ćerka objavila njihov intiman i romantičan momenat.

Foto: Printscreen/instagram

 

Oni su ležli u krevetu, a Andrej je uhvatio za glavu Đinu, primakao je ka sebi i nežno i strastveno poljubio, dok su svetlau sobi bila prigušena.

- Predivan mladi ljubavni par, Preslatki ste, Zračite nekom pozitivnom energijo", Preslatki ste i vi i vaši romantični poljupci - smo su neki od komentara.

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, Andreja su upoznali Đinini roditelji i on često boravi u njihovoj porodičnoj vili. Harisova ćerka je raije pričala da se ona i fudbaler odlično slažu i da se ne svađaju.

- Ne, mi se ne svađamo, nemamo za šta. Možda smo imali četiri svađe sve ukupno, ali se to reši u roku od 20 minuta - napisala je Harisova ćerka jednom prilikom na Instagramu, kada su je pitali da li se svađa sa dečkom.

MOJ SIN ZNA DA PRETERA, BUJAN JE I NEOBUZDAN! Oglasio se otac Baka Praseta, brani ga od napada nakon Kikinog samoubistva

Komentari (0)

Loading