MAJA POZIRA SA STOMAKOM DO ZUBA Pevačica raspametila izgledom u uskoj haljini, broji sitno do porođaja, a fanovima je poslala jasnu poruku!
Promo

Pevačica Maja Berović uživa u trudnoći, a sada je raznežila pratioce na Instagramu novom fotografijom na kojoj je trudnički stomak u prvom planu.

Naime, Maja je pozirala pored novogodišnje jelke u svom raskošnom domu, dok je na sebi imala bordo haljinu, koja ima otvor na delovima stomaka.

- Ljubav za sve moje bebe - napisala je pevačica uz emotikon srca.

Pevačica Maja Berović u "Amidži šouu" nedavno je govorila o drugom stanju.

- Sve je isto, samo se malo više čuvam, ne izlazim nigde zbog virusa, pazim šta jedem, sve ostalo je okej. Malopre mi šminker kaže ''Mislio sam da ćeš biti nervozna'', a meni hormon sreće na maksimalnom nivou - priča Maja. Otkrila je zašto je ovoliko čekala da se odluči na korak da postane majka.

MAJA POZIRA SA STOMAKOM DO ZUBA Pevačica raspametila izgledom u uskoj haljini, broji sitno do porođaja, a fanovima je poslala jasnu poruku!

Promo

 

- Gradila sam karijeru, da sam se posvetila majčinstvu, ne bih mogla napraviti to što sam napravila. Generalno ja sam ostvarila to što sam htela u životu. Pre par dana smo objavili i snimak koncerta u Areni. Sada se probudila ta želja da imam to nešto što je deo mene, to ne treba forsirati, već sačekati pravi momenat - rekla je Maja.

OVO JE UNUKA ANE BEKUTE! Sonja je prava lepotica, zaveo ju je opasan frajer, a njegov potez oduševio je sve žene!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading