PREKIPELO MU Haris hoće da šutne Radu zbog Milana, ne slaže se sa njenom antivakserskom kampanjom!
Foto: Printscreen/instagram

Najskandalozniji antivakserski dvojac Milan Stanković i Rada Manojlović, koji su poznatiji po svojim tvitovima nego po hitovima, u poslednje vreme ne prestaje da šokira javnost. Oni su shvatili da se bolje slažu kao teoretičari zavere nego kao ljubavnici, pa su se osam godina nakon raskida udružili u pozivanju na linč novinara i širenju antivakserske kampanje.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Međutim, kako saznajemo, Haris Berković ne odobrava ponašanje svoje devojke i njenog bivšeg dečka, te joj je pripretio da će je ostaviti ukoliko se ne prizove pameti.

- Haris je zgrožen Radinim i Milanovim ponašanjem. On nije aktivan na Tviteru i dugo nije bio upućen u sumanute objave svoje devojke, koja se ponaša čas kao mafijaš, čas kao doktor. Kada je u medijima pročitao šta sve pišu Rada i Milan, šokirao se. Pokušao je da razgovara sa Radom i unormali je, objašnjavao joj je da je ona javna ličnost i da ima prava da se ne vakciniše, ali da ne sme da širi paniku, teorije zavere i dezinformacije o kovidu - objašnjavao je na početku razgovora naš sagovornik, koji ističe da Berković nije ljubomoran na Radin prisan odnos s bivšim, već je zgrožen njihovom antivakserskom kampanjom.

Foto: Alo/ilustracija

 

 

- Harisu ne smeta Milan, smeta mu to što on i  Rada jedno drugo bodre u suludim idejama. U jeku pandemije oni misle da su pametniji od doktora i u stanju su da se s tviterašima satima dopisuju. Pokušao je na sve načine da joj ukaže na greške, međutim, ona ga ne sluša, zbog čega se u poslednje vreme stalno svađaju - rekao nam je izvor, i otkrio da je Berkoviću prekipelo zbog čega je pripretio Manojlovićevoj da će je ostaviti.

 

Svi treba da umremo od korone!

Podsetimo, jedan od Radinih mnogobrojnih ispada bio je kada je rekla kako se zavitlava s kovidom od kog svi treba da umremo.

- Tako je, treba svi da umremo. Šta ste vi radili kada je moja majka umirala, jeste bili tužni? Svaka smrt je tužna, ali ako se vratimo na brojeve, mi moramo da znamo da je to 0,08 odsto, a od raka je smrtnost 50-70 odsto.

 

- U poslednjoj raspravi joj je rekao da će je ostaviti ukoliko ne prestane da širi paniku na društvenim mrežama. Zaista je odlučan u tome da prekine njihovu vezu ukoliko se Rada ne opameti jer je video da su stvari izmakle kontroli i on ne želi da bude s takvom osobom - objasnio nam je sagovornik.

Alo

 

 

Međutim, i pored pametnih saveta ljudi koji je okružuju, Manojlovićeva se ne smiruje. Ona je ponovo do ranih jutarnjih sati ismevala koronu, epidemiologe i celokupnu situaciji u našoj zemlji.

e-stock/zipaphoto

 

 

„Ako ti je dobro, požuri kod lekara, nemoj slučajno da ti bude još bolje“, neki su od pevačicinih podrugljivih i nedopustivih tvitova kojima aludira na to da u stvari medicinari pogoršavaju zdravlje pacijenata.

DEVOJKA BAKE PRASETA PROLAZI KROZ LINČ NA INSTAGRAMU Anja pokazala jezive poruke koje dobija nakon Kikinog samoubistva!

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Rale

12.12.2021 07:22

A drzava i dalje nista ne preduzima... uzas...

Istina

12.12.2021 12:11

Očigledno je da su se Rada i Milan prizvali pameti i da razmišljaju svojom glavom.Ne dozvoljavaju da njihovim telima upravljaju drugi i da ih ubeđuju da prime otrov,koji im,kao zdravim osobama,uopšte nije potreban.Zašto bi zdrav čovek bio vakcinisan?Mogli bi i vi da uključite malo vaš mozak,ako ga imate,umesto da kritikujete ljude koji misle svojom glavom.

Vuj

12.12.2021 12:44

Rado upameti se nemas ti od toga nista poslusaj Harisa

Anci

22.12.2021 12:31

Ako su se rada I Milan prizvali pametni prizovi se I ti I ne seri mnogo