PREPOZNAJETE LI PEVAČICU SA FOTKE? Njen snimak šokirao je celu Srbiju, bila je u žiži velikog skandala, a sada je potpuno drugačija!
Printscreen

Mnoge poznate ličnosti svojim objavama iz prošlosti razneže pratioce na društvenim mrežama, dok sa druge strane, malo ko bi ih prepoznao.

Naime, sada je i pevačica Ljupka Stević (36) odlučila da pokaže svoju fotografiju na kojoj je imala četiri, pet godina. Ona je tada izgledala skroz drugačije u odnosu na danas.

PREPOZNAJETE LI PEVAČICU SA FOTKE? Njen snimak šokirao je celu Srbiju, bila je u žiži velikog skandala, a sada je potpuno drugačija!

Alo

 

Podsetimo, Ljupka je prethodne godine dospela na naslovne strane svih domaćih medija kada je zbog neverstva svog tadašnjeg partnera, oženjenog generala Dragiše Simića (51), demolirala njegove automobile.

Snimci na kojima je pevačica lomila i lupala obišli su sve društvene mreže, a nakon toga je dobila prekršajnu prijavu i zabranu prilaska u trajnju od 30 dana. Ljupka je teško podnela raskid veze od 10 godina, ali je ubrzo odlučila da "stane na noge" i ponosno nastavi kroz život. Da se maksimalno posvetila sebi svedoče i brojne fotke sa putovanja, a one letnje i golišave zapalile su mreže.

IMAO DA PORUČI SAMO JEDNO! Oglasio se otac Bake Praseta nakon samoubistva Kristine Kike Đukić i saslušanja njegovog sina u SBPOK!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading